Bridge Beter Toernooi weer groot succes in Alphen aan den Rijn
Geplaatst op 15-11-2016

De dames Anneke en Ineke Hoogenboom hebben met ruime voorsprong het Bridge Betertoernooi gewonnen. De bridgedrive werd voor de 14e keer gehouden in het SWA gebouw.
De organisatie, in handen van de Stichting Heeren van Alfen, verliep wederom vlekkeloos, mede dankzij de zeer enthousiaste medewerkers van de SWA. De wedstrijdleiding was in bekwame handen van Ton Kooijman, gereputeerd internationaal arbiter.
Al begin oktober was het toernooi met 112 deelnemende paren volgeboekt, hetgeen de interesse hiervoor duidelijk onderschrijft. 
Vanuit de uitslag van de ochtendzitting werd de middagzitting ingedeeld. Deze indeling was soms zeer verrassend. Zo traden A-paren aan in de middagzitting, die daar niet zo gauw  verwacht werden, en speelden sterk geachte koppels soms in de onderste lijnen. Nu werd echt om de prijzen gestreden. 
Met ruim 5% voorsprong op de nummer twee mochten Ineke en Anneke uit Roelofarendsveen de wisseltrofee en een mooi geldbedrag in ontvangst nemen uit handen van Kees Tammens, zelf vermaard oud-international en jarenlang coach van zeer succesvolle jeugdteams.
Voor de uitslagen en de foto’s kunt u terecht op de website www.heerenvanalfen.nl