16e Klaverenkampioenschap VOLGEBOEKT
Geplaatst op woensdag 9 januari 2019

Dit evenement is volledig volgeboekt, inschrijven is niet meer mogelijk.

 

Het districtsbestuur van het district Midden en Oost Gelderland, nodigt alle spelers, met een rating onder de 900, graag uit voor het jaarlijkse Klaverkampioenschap.

 

Het Klaverkampioenschap is bedoeld voor de gewone bridger, die graag eens mee zou willen doen aan een districtswedstrijd. Het Klaverkampioenschap biedt de gelegenheid om de sfeer van de districtswedstrijden te proeven en natuurlijk om een gezellige wedstrijd te spelen.  En misschien geeft het net het zetje om in de toekomst meer buiten de club te gaan spelen. Omdat het een toernooi is voor de minder ervaren speler, is deelname beperkt tot spelers met een rating van maximaal 900.  Dit wil zeggen, spelers uit de lagere lijnen van de clubs en/of spelers die nog niet zo lang bridgen.
 
Het Klaverkampioenschap is een parenwedstrijd zoals die wekelijks op de meeste clubs worden gespeeld. Dus geen ingewikkeld gedoe met viertallen, imp's en VP's.  Wel speelt iedereen natuurlijk zoveel mogelijk tegen paren van andere clubs. Er staan twee titels op het spel: in de eerste plaats de titel en prijs voor het paar met de hoogste score. Daarnaast is er een titel voor clubs die met (minimaal) 2 paren inschrijven.  De percentages van de 2 (beste) paren worden opgeteld en de club met de hoogste gecombineerde score mag zich de ``Klaverkampioen 2019'' noemen. Naast deze titels, is het natuurlijk minstens zo belangrijk om een gezellige wedstrijd te spelen waar iedereen met veel plezier aan terug zal denken.

 

De praktische gegevens:

 

  • Locatie: de Denktank, Sperwerstraat 69, Arnhem, 06-15964839
  • Datum: Zaterdag 9 februari 2019
  • Tijd: 13:30 tot circa 17:00u
  • Kosten: Deelname aan dit toernooi is gratis, alle kosten komen voor rekening van het district
  • Inschrijven: via http://www.mijnnbb.nl
  • Inlichtingen: via de DKL, Henk Uijterwaal, dkl_mog@uijterwaal.nl of telefoon 06-55861746 (v\'o\'or 17:00 of na 19:30u).

 

 

Wij hopen dat u zich in grote getale voor dit toernooi inschrijft.