15e Klaverkampioenschap, 17/2/2018
Geplaatst op donderdag 11 januari 2018

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT, OPGAVE IS NIET MEER MOGELIJK

 

Het districtsbestuur van het district Midden en Oost Gelderland nodigt alle spelers, met een rating onder de 850, graag uit voor het jaarlijkse Klaverkampioenschap. Het Klaverkampioenschap is bedoeld voor de gewone bridger, die graag eens mee zou willen doen aan een districtswedstrijd. Het Klaverkampioenschap biedt de gelegenheid om de sfeer van de districtswedstrijden te proeven en natuurlijk om een gezellige wedstrijd te spelen. En misschien geeft het net het zetje om in de toekomst meer buiten de club te gaan spelen.

Omdat het een toernooi is voor de minder ervaren speler, is deelname beperkt tot spelers met een rating van maximaal 850. Dit wil zeggen, spelers uit de lagere lijnen van de clubs en/of spelers die nog niet zo lang bridgen.
 

Het Klaverkampioenschap is een parenwedstrijd zoals die wekelijks op de meeste clubs worden gespeeld. Dus geen ingewikkeld gedoe met viertallen, imp's en VP's. Wel speelt iedereen natuurlijk zoveel mogelijk tegen paren van andere clubs. Er staan twee titels op het spel: in de eerste plaats de titel en prijs voor het paar met de hoogste score. Daarnaast is er een titel voor clubs die met (minimaal) 2 paren inschrijven. De percentages van de 2 (beste) paren worden opgeteld en de club met de hoogste gecombineerde score mag zich de “Klaverkampioen 2018" noemen. Naast deze titels, is het natuurlijk minstens zo belangrijk om een gezellige wedstrijd te spelen waar iedereen met veel plezier aan terug zal denken.

Wij hopen dat u zich in grote getale voor dit toernooi inschrijft.

 

Locatie De Denktank, Sperwerstraat 69, 6823 DK Arnhem, 06-15964839
Datum en tijd Zaterdag 17 februari 2018, aanvang 13:30, 24 spellen, einde rond 17:15 uur
Kosten Deelname aan dit toernooi is gratis.
a  
Deelname Deelname staat open voor paren waarvan beide spelers lid zijn van een vereniging uit het district M&O Gelderland, en die per 1/9/2017 een rating hadden van 850 of minder. U kunt Uw rating zonodig opvragen via mijnNBB in het tabblad “Persoon”.
a  
Inschrijven Paren kunnen vanaf heden worden ingeschreven via mijnNBB.
Indien dit problemen geeft, wilt u dan even contact opnemen met de DKL?
Personen die lid zijn van meerdere verenigingen, worden verzocht om apart per email te laten weten voor welke vereniging zij mee willen doen voor het clubklassement.
De inschrijving sluit op 15 februari 2018 of zoveel eerder als het maximale aantal deelnemers van 48 paren is bereikt.
a  
Aanvullende bepalingen Op deze competitie zijn de gangbare NBB reglementen van toepassing, alsmede de aanvullende bepalingen in het "Reglement districtswedstrijden MOG"
a  
Inlichtingen Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met DKL: Henk Uijterwaal, dkl_mog@uijterwaal.nl of telefoon 06-55861746 (voor 17:00 of na 19:30u).