Districtscompetities seizoen 2020-2021
Geplaatst op woensdag 3 juni 2020

Beste mensen,

Normaal gesproken zouden jullie rond deze tijd van het bestuur van het district een uitnodiging voor de districtscompetities in het komende seizoen ontvangen, met daarin alle details over de diverse evenementen en de mogelijkheid om je in te schrijven. 

Dit jaar is, door de coronacrisis, alles anders.  Bridgen is een binnensport en die zijn tot 1 september verboden. Hoe de situatie na die datum zal zijn en welke aanpassingen er eventueel nodig zullen zijn om weer met elkaar in een ruimte te spelen, weet op dit moment niemand. Natuurlijk is de Bridgebond hier mee bezig, maar definitief is er nog niets. Dit maakt het plannen van het seizoen 2020-2021 natuurlijk erg lastig.

We hebben daarom besloten om de traditionele nieuwsbrief met informatie over de  Districtscompetities nu niet rond te sturen, maar dit uit te stellen tot begin augustus. Tegen die tijd is er hopelijk meer duidelijkheid over de mogelijkheden om te bridgen in het najaar van 2020. 

In de voorjaarsvergadering van het district op 6 maart, zijn de volgende data voor de diverse competities in overleg met de clubs vastgesteld. Klik hier voor de lijst.

Deze data houden wij vooralsnog aan, maar wel met het uitdrukkelijke voorbehoud dat ze kunnen worden aangepast als de situatie daarom vraagt. Je kan ze daarom, met potlood, alvast in je agenda zetten.

Ondanks dit alles, hopen wij ook dit seizoen jullie weer als deelnemer te mogen begroeten.

Het bestuur van het district M&O Gelderland.