Bid72 - Fit to bid

Een aantal Nederlandse bridgers heeft zich in een ambitieus project gestort: het vervaardigen van de bied-app bid72. Het betreft een stukje educatieve bridge-software waarmee je op je smartphone of tablet samen met je partner handen kan bieden. bid72 richt zicht op letterlijk de hele bridgewereld. De eerste versie is daarom in het Engels, maar binnenkort komt er ook een Nederlandse variant.
De app is een product van Bridge72, een startup onder aanvoering van Jan van Cleeff, gesteund door Bob Drake (financials), Simon de Wijs (bridge-content) en Saskia Hermans (product-manager).
De app
bid72 is ideaal om je eigen systeem te testen en te werken aan je partnership. De app genereert een onbeperkt aantal over het algemeen erg interessante handen, waarna ieder uitgeboden contract een beoordeling krijgt. Hoe beter je biedt des te hoger je in het algemeen klassement klimt. ‘Verbeter jezelf in competitie’, is het credo.
De app is systeemonafhankelijk, geschikt voor ieder niveau en als zodanig een effectief instrument voor coaches en bridge-docenten.
Topics
Bovenop de app kan je ook zogenaamde Topics downloaden. Iedere Topic beslaat circa honderd handen geënt op een specifiek onderdeel van de bridgetheorie, zoals 2-way Checkback, Verdediging tegen 1SA, Limietbiedingen. Iedere maand komen er nieuwe Topics van verschillende niveaus (expert/club/starter) bij.

Wat kost bid72?
Nieuwkomers hebben in totaal drie weken de gelegenheid de app gratis en zonder enige verplichting uit te proberen. Bevalt de app, dan bestaat er de mogelijkheid tot aanschaf van een abonnement per maand (EUR 2,99) of per jaar (EUR 24,99).
De Topics werken in combinatie met de app. Je bestelt ze vanuit je saldo aan bid points:
1 Topic kost 100 bid points. Die koop je voor EUR 2,29; 500 bid points kosten EUR 7,99 en 1000 bid points kosten EUR 13,99.

Speciaal aanbod voor leden van het District Rotterdam e.o.
Het districtsbestuur heeft de app uitgeprobeerd en is overtuigd van de toegevoegde waarde ervan. Dit heeft geresulteerd in een exclusief aanbod voor de leden van het district, dat u HIER aantreft.

 

Aanbod voor alle leden van het district Rotterdam e.o.!

bid72, de nieuwe bied-app van Nederlandse makelij, heeft onlangs een spectaculaire functionaliteit toegevoegd: de Topics. Een Topic is een set van circa 100 handen gewijd aan een speciaal onderdeel van de biedtheorie waarmee partners op hun smartphone of tablets kunnen oefenen.

Het is de missie van bid72 het complete scala van biedafspraken en conventies te kunnen oefenen op de app. Team bid72 (Saskia Hermans, Jan van Cleeff en Simon de Wijs) is daarom drukdoende tientallen Topics te ontwikkelen. De Topics richten zich op drie verschillende niveaus: Starter, Club en Expert. De eerste Topics zijn al klaar:

Starter

· Limietbiedingen na 1SA-opening

· Stayman

Intermediate

· Verdediging tegen de 1SA-opening van de tegenpartij

· Puppet Stayman na 2SA

Expert

· Two way checkback Stayman

· Verder bieden met beide hoge kleuren op de 1SA-opening van partner

 

Aanbod

Ieder lid van het district krijgt bij aanschaf van een jaarabonnement op bid72 250 bidpoints cadeau. Voor alle duidelijkheid: u kunt de app 3 weken gratis en zonder enige verplichting gebruiken alvorens tot de aanschaf van een abonnement over te gaan.
 

Happy bidding!
Team bid72

Link : 

https://bid72.com/