Coronavirus Update 12 maart 
Geplaatst op donderdag 12 maart 2020 - 20:37

Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid over de extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus adviseert de BridgeBond zijn clubs om hun speelmomenten, wedstrijden en drives te annuleren tot en met 31 maart.

De BridgeBond stelt al zijn wedstrijden, evenementen en bijeenkomsten uit.

Dit advies baseren wij op de maatregelen en adviezen van de overheid. Al onze leden, clubs en districten hebben een informatiebericht ontvangen.

Let op: evenementen van meer dan 100 personen mogen van overheidswege geen doorgang meer vinden. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

 

Vragen over het coronavirus?

De BridgeBond krijgt op het moment veel vragen over het beleid inzake het coronavirus. In algemene zin houden wij de richtlijn van het RIVM aan, maar we merken dat er behoefte is aan extra informatie.

Voor alle regio’s geldt het algemene advies van het RIVM. Zij stellen dat op dit moment geen aanleiding is evenementen te annuleren. Wel vragen ze nadrukkelijk de RIVM-adviezen na te leven en door te geven:

Blijf thuis, ook bij milde klachten (hoesten, niezen en/of koorts)Schud geen handenHoest en nies in de binnenkant van je elleboogRaak zo min mogelijk je gezicht aanWas je handen regelmatig en grondig, met water en zeepGebruik papieren zakdoekjes en gebruik ze eenmalig

Actuele informatie en vragen en antwoorden over het coronavirus vind je op de website van het RIVM.