Open Paren 2019 – 2020 21 en 22 maart
Geplaatst op woensdag 5 februari 2020 - 13:52

Het district Rotterdam e.o. van de NBB nodigt alle bridgers in het district uit om deel te nemen aan de

 

                     Open Paren 2019 – 2020   21 en 22 maart op de Lombard 

  

 

Paren

Het is de bekendste vorm van bridge. Ieder spel is weer een nieuwe uitdaging en een test je scherpte. Wie gaat er voor de Top?

Organisatie en Locatie

De Open Paren competitie 2020 wordt gespeeld in het weekend van 21 en 22 maart bij het Denksportcentrum de Lombard, Lombardkade 28 in Rotterdam. U speelt een gelijk aantal spellen tegen iedere andere deelnemer. Aanvang en einde Op beide dagen worden rond de 50 spellen gespeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers. Beide dagen is de aanvang om 10:00 en het einde tussen 17:00 en 18:00, waarna op zondag de prijsuitreiking.

Deelname

Deelname staat open voor paren waarvan tenminste één speler lid is van een vereniging in de districten Rotterdam, Dordrecht of Delft.

Indeling

Bij grote deelname wordt in meerdere klassen gespeeld. De indeling geschiedt dan op basis van de gezamenlijke rating van ieder paar. Spelers die in de afgelopen drie jaar gedegradeerd zijn uit de landelijke 2e divisie worden ingedeeld in de hoofdklasse. Wedstrijdreglement Er wordt gespeeld volgens het competitiereglement parenwedstrijden, zie de website van de nbb. Het overleggen van een volledig ingevulde systeemkaart is verplicht.

Inschrijven

De inschrijving voor de open paren is reeds geopend.

Aanmelden kan via mijnnbb.nl Tabblad Persoon à Inschrijvingen à Inschrijven à Parencompetitie of Toernooi De kosten bedragen € 35,-- per paar. Te voldoen op de bankrekening van het district of bij aankomst aan de zaal. De inschrijving sluit bij 52 paren. Promotie en degradatie De nummer één (van de Hoofdklasse) promoveert direct naar de 2e divisie. De onderste 25% verliest het recht om het volgend jaar in dezelfde klasse te spelen als dan in meerdere klassen wordt gespeeld.

Invallers

Het is toegestaan gebruik te maken van een invaller voor één dagdeel, zie verder het competitie-regelement. Minimum deelname Bij minder dan 14 aanmeldingen wordt de competitie afgelast. Informatie Meer informatie over competities en toernooien is te vinden op de website van het district. Voor vragen over competities kunt U mailen met nbbrotterdam@gmail.com of dkl.rotterdam@gmail.com