Gemengde Paren Rotterdam Op 18 maart, 1 en 15 april 2020
Geplaatst op woensdag 5 februari 2020 - 13:42

 
De Gemengde Paren competitie is veruit de gezelligste competitie van het district.  
 
  
DOE MEE AAN DE  Gemengde Paren Rotterdam  Op 18 maart, 1 en 15 april 2020 
 
Organisatie 

 

Er wordt een vast aantal spellen gespeeld tegen alle, dan wel zo veel mogelijk deelnemers. Eén op de acht paren wordt op kosten van het district afgevaardigd naar de landelijke halve finale in Utrecht. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men wel bij de beste 35% van de deelnemers te eindigen.  
Locatie en tijdstip De speelgelegenheid is nog niet bekend. We zoeken nog een locatie in een aansprekende omgeving met voldoende parkeergelegenheid en zo mogelijk in de nabijheid van openbaar vervoer. De definitieve locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. 
Deelname Deelname staat open voor gemengde paren (v+m) waarvan tenminste één speler lid is van een vereniging in het district Rotterdam of woonachtig is in één van de districten Rotterdam of Dordrecht. 
 
Inschrijven

 

De inschrijving is reeds geopend. Aanmelden kan via mijnnbb.nl: Tabblad persoon à Inschrijvingen op het menu links, bovenaan verschijnt dan de knop Inschrijven.  Het inschrijfgeld bedraagt € 30,--per paar. De inschrijving is definitief na ontvangst op bankrekening NL91INGB0000543619 van het district met vermelding van het evenement en beide namen van de deelnemers. 
Naast prijzen voor de einduitslag zijn er iedere avond leuke of lekkere aanmoedigingsprijzen. Invallers zijn toegestaan, zolang wordt voldaan aanhet v+m criterium. Als op 9 maart minder dan 14 paren zijn aangemeld gaat de competitie niet door.  

 

Informatie

 

Meer informatie over competities en toernooien is te vinden op de website van het district. Voor vragen kunt U mailen met: nbbrotterdam@gmail.com of dkl.rotterdam@gmail.com