Welkom op de website van district Noord-Holland. Deze site wordt actief beheerd door dit district. Klik op ‘Uitslagen’ voor de uitslagen en op ‘Algemeen’ voor de districtsgegevens. Heeft u opmerkingen of verbeterpunten over de opmaak of indeling click hier.    

-------------------------------------------------------------------------------

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan zijn door de overheid maatregelen genomen. Als gevolg hiervan zijn alle activiteiten van het Bridgedistrict Noord Holland tot nader order stilgelegd. Dit betekent dat alle aangekondigde drives, tournooien en competities voorlopig niet doorgaan. Ook de geplande Algemene Leden Vergadering op 4 april is afgelast. Deze is vooralsnog verplaatst naar zaterdag 12 september 2020.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen deze op deze wijze met u worden gedeeld. Houd u ondertussen ook de berichtgeving van de NBB en de Overheid in het oog.

Klik hier voor de uitgebrachte Nieuwsbrieven van het district Noord Holland in Coronatijd.

-------------------------------------------------------------------------------

Dank Je Wel DriveDe vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020om 13.00 uurin zaal De Ridder te Berkhout.Deelname alleen op uitnodiging van het district.Als u, voor uw club, vrijwilligers wilt opgeven voor de Dank Je Wel Drive kunt u dit doendoor een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.Dank Je Wel DriveDe vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020om 13.00 uurin zaal De Ridder te Berkhout.Deelname alleen op uitnodiging van het district.Als u, voor uw club, vrijwilligers wilt opgeven voor de Dank Je Wel Drive kunt u dit doendoor een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.

Bridgen in Frankrijk met de Stichting Bridge Activiteiten NH (BAN)

* Helaas zijn alle activiteiten van de Stichting BAN voor 2020 afgelast *

Geplaatst op donderdag 12 maart 2020 - 18:38

 Vanwege het Corona virus, kan de halve finale Ruitenboer van zondag 29 maart , helaas niet door gaan.

Er is een nieuwe datum gepland.  Zondag 20 september.

Locatie volgt nog.