Welkom op de website van district Noord-Holland. Deze site wordt actief beheerd door dit district. Klik op ‘Uitslagen’ voor de uitslagen en op ‘Algemeen’ voor de districtsgegevens. Heeft u opmerkingen of verbeterpunten over de opmaak of indeling click hier.    

-------------------------------------------------------------------------------

Jeugdbridge

Op de zondagen 19 en 26 januari 2020 organiseert Jeugdbridgevereniging Hoorn het evenement "Aas is Baas!" en een Minibridge drive.

- "Aas is Baas!" (19 januari, van 14.00 uur tot 17.00 uur) is een minibridgedrive, bedoeld voor (Groot-)ouders, die kunnen bridgen en (Klein-)kinderen die wel of geen ervaring hebben met bridgen. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per paar.

 

- De Minibridge drive (26 januari, van 13.00 uur tot 16.00) is speciaal voor jongeren die ongeveer 10 lessen achter de rug hebben en zich goed willen voorbereiden op het NK Minibridge Scholen in Utrecht op 22 maart 2020.

Hiervoor bedraagt het inschrijfgeld € 2,50 per persoon. Je kunt je individueel of met een partner inschrijven. Er worden minstens 12 spellen gespeeld. De prijsuitreiking zal rond 16.00 uur zijn.

 

Beide drives worden gespeeld in de kantine van tennisvereniging Juliana, Blauwe Berg 33, 1625 NT, Hoorn. Gaarne een kwartier vóór aanvang aanwezig. Voor vragen over beide evementen: 06-21270417. Aanmelden via email: Theo.remmerswaal1156@outlook.com

----------------------------------------------------------------------------------------

Ook in 2020 organiseert het Bridgedestrict Noord Holland weer een aantal competities, o.a.:

- District Paren Competitie (18 januari en 1 februari 2020)

- Seniorencompetitie (vanaf 11 februari 2020)

Meer informatie: Klik op bovenstaande links!

-----------------------------------------------------------------------------------

Dank Je Wel DriveDe vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020om 13.00 uurin zaal De Ridder te Berkhout.Deelname alleen op uitnodiging van het district.Als u, voor uw club, vrijwilligers wilt opgeven voor de Dank Je Wel Drive kunt u dit doendoor een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.Dank Je Wel DriveDe vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020om 13.00 uurin zaal De Ridder te Berkhout.Deelname alleen op uitnodiging van het district.Als u, voor uw club, vrijwilligers wilt opgeven voor de Dank Je Wel Drive kunt u dit doendoor een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.

Dank Je Wel Drive

De vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.

Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020  om 13.00 uur. In tegenstelling tot eerdere berichten wordt gespeeld in Wijkcentrum Daalmeer in Alkmaar.

Deelname alleen op uitnodiging van het district.

Als u, als clubbestuurder, voor uw club vrijwilligers (1 paar per 60 leden) wilt opgeven kunt u dit doen door een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.

Graag clubnaam en namen, bondsnummers en e-mail adressen van de kandidaten vermelden.

 

 

Evenementenkalender:

Wilt u weten welke drives, kroegentochten of tournooien binnen het district Noord Holland worden georganiseerd, kijk dan eens in onze evenementenkalender.

of in de agenda van het district.

 

Bridgen in Frankrijk met de Stichting Bridge Activiteiten NH (BAN)

Geplaatst op zaterdag 7 december 2019 - 11:12

Op zaterdag 9 november streden  district paren de clubkampioenen, voor het clubkamioenschap 2019.

Dit werd gewonnen door Leo Houthuyzen en Wim Boon, van B.C. Krommenie.

Gefeliciteerd...

Geplaatst op maandag 9 september 2019 - 12:01

BB&B THUISBRIDGERS.nl

Bridge, Bed & Breakfast

...