Welkom op de website van district Noord-Holland. Deze site wordt actief beheerd door dit district. Klik op ‘Uitslagen’ voor de uitslagen en op ‘Algemeen’ voor de districtsgegevens. Heeft u opmerkingen of verbeterpunten over de opmaak of indeling click hier.    

-------------------------------------------------------------------------------

Algemene ledenvergadering

zaterdag 12 september 2020, 10.00 uur

Klik hier voor de geagendeerde stukken

 

Klik hier voor de uitgebrachte Nieuwsbrieven van het district Noord Holland in Coronatijd.

-------------------------------------------------------------------------------

Dank Je Wel DriveDe vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020om 13.00 uurin zaal De Ridder te Berkhout.Deelname alleen op uitnodiging van het district.Als u, voor uw club, vrijwilligers wilt opgeven voor de Dank Je Wel Drive kunt u dit doendoor een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.Dank Je Wel DriveDe vele vrijwilligers van de clubs verdienen het om eens in het zonnetje te worden gezet. Voor hen organiseert het Bridgedistrict NH jaarlijks een Dank Je Wel Drive.Deze drive vindt plaats op 15 februari 2020om 13.00 uurin zaal De Ridder te Berkhout.Deelname alleen op uitnodiging van het district.Als u, voor uw club, vrijwilligers wilt opgeven voor de Dank Je Wel Drive kunt u dit doendoor een mail te sturen naar Theo Marijt, District Competitieleider.

Bridgen in Frankrijk met de Stichting Bridge Activiteiten NH (BAN)

* Helaas zijn alle activiteiten van de Stichting BAN voor 2020 afgelast *

Geplaatst op vrijdag 14 augustus 2020 - 09:24

Zoals je bekend zal zijn, konden de halve finale en finale van het Ruitenboertoernooi niet in het voorjaar worden gespeeld vanwege de coronacrisis.

De huidige omstandigheden zijn zo dat het...