aanvragen drive op kalender

Het staat elke vereniging of organisatie uiteraard vrij om een drive of toernooi te organiseren. Je kunt er echter voor kiezen om toestemming aan te vragen voor een drive of toernooi bij het district. Dat heeft de volgende voordelen:

  1. Je kunt met de toestemming van het district meteen aanvragen dat de drive ook op de website van de NBB komt te staan.
  2. Het district bekijkt of het evenement past in de kalender. Indien er een ander evenement rondom dezelfde datum wordt georganiseerd, zal het district jou hierover informeren. Als het botst met een belangrijk evenement in het district, zal geen goedkeuring gegeven worden. Dat wil zeggen dat je de drive wel mag organiseren, maar het district en de NBB zullen er dan geen publiciteit voor maken.
  3. De NBB kent alleen meesterpunten toe aan toernooien die georganiseerd worden met toestemming van het district. Je krijg dan na plaatsing van de NBB een activiteitencode. Die kan je gebruiken voor het genereren van meesterpunten.
  4. Jouw evenement wordt - indien gewenst - op de speciale webpagina van het district geplaatst.

 

Een aanvraag kan uitsluitend nog via een formulier op de website van de NBB ingediend worden. De informatie die je op het formulier invult gaat rechtstreeks naar het district voor goedkeuring. Indien wij de aanvraag goedkeuren wordt deze op onze website geplaatst en indien gewenst op de website van de NBB (of je dit laatste wilt geef je zelf in het formulier aan). De drive zal ook - indien dit nog mogelijk is - in de eerstvolgende nieuwsbrief van het district worden vermeld.

 

Zomerdrives: indien jouw club gedurende de zomer op vaste dagen inloopdrives organiseert kan je dat ook aanmelden via de website van de NBB. Let op: deze aanmeldingen worden niet doorgestuurd naar het district en die komen derhalve niet op de speciale pagina van het district te staan, tenzij je het district apart informeert (via secretarisdistrictdenhaag@gmail.com).

 

Het is aan te raden op de clubwebsite een speciale pagina te maken met alle informatie over de (zomer)drive. Dan kan de NBB en het district daar ook naar verwijzen.

 

Als er naar onze mening ontoereikend gegevens in de aanvraag staan, dan zullen wij contact met je opnemen. Daarom is het aan te raden om een 06-nummer te vermelden bij de contactgegevens voor de drive.