Drives en toernooien in het district

Informatie over het vermelden van een drive op deze pagina

 

Districts toernooien

Op de pagina met de kalenders staat ook de actuele jaarkalender van het district. Hierin staan alle toernooien die door het district georganiseerd worden vermeld. Onder andere de Open Paren, Gemengde Paren, Senioren Kampioenschapen en uiteraard onze populaire Nieuwjaars Drive (elke club kan hiervoor een paar paren afvaardigen). Alle bridge wedstrijden in Nederland aangemeld bij de NBB vind je op deze pagina.

 

Drives in het district

Ivm de maatregelen voor het Corona virus is vanaf 15 maart alles stil gelegd. Of onderstaande drives en inloop momenten op een later datum wel (weer) gespeeld zullen worden is nu nog niet duidelijk.

 

Inloop

  • Vanaf 06/10 elke vrijdagmiddag: bridge middag bij Societeit Noordeinde (aanvang 12.45 uur). Schrijf je bij Chris Huiskens 06-51714546 of per e-mail chris.huiskens@hotmail.com
  • Elke vrijdagavond: ook voor beginners inlopen bij BC Leidschenhage. Een leuke manier om het geleerde in de praktijk te brengen. Informatie op de website van de club.
  • Om de week op vrijdagavond: gezellig kaarten bij De Javaclub. De exacte data staan in de agenda van de club en via de datum kun je je ook aanmelden. Overige informatie op de website van de club.
  • Elke 2e en 4e zondagmiddag van de maand t/m maart:  inlopen bij BC Leidschenhage. De zaal is open vanaf 13.00 en het bridgen begint om 13.30 uur. Alle overige informatie staat op de website van de club.

 

Seizoen 2019/2020

  • 04/04 Huygens Bridge Toer: aanvang 11.00 uur, € 70,-- per paar (incl. lunch). Alle inforamtie staat op de website van de rotary Voorburg.
  • 13/04 Paasdrive: Javaclub, aanvang 11.30, € 35,-- per paar (incl. lunch). Meer informatie op deze pagina.
  • 02/05 12e Malle JAVAtocht: aanvang 10.30 uur, locatie rondom Javastraat, € 55,-- per paar (incl. lunch). Alle informatie staat op de website.
  • 13/06 Wassenaarse Overslag: Bridgevrienden Wassenaar, aanvang 11.00 uur, € 58,-- per paar (incl. lunch). Alle informatie staat op de website.
  • 26/09 28e Stranddrive Scheveningen: aanvang 10.45 uur, € 59,-- per paar. Alle informatie staat op deze webpagina van de organisatie.

 

Zomerdrives

Ivm het Corona Virus momenteel geen drives gepland.