Drives en toernooien in het district

Informatie over het vermelden van een drive op deze pagina

 

Districts toernooien

Op de pagina met de kalenders staat ook de actuele jaarkalender van het district. Hierin staan alle toernooien die door het district georganiseerd worden vermeld. Onder andere de Open Paren, Gemengde Paren, Senioren Kampioenschapen en uiteraard onze populaire Nieuwjaars Drive (elke club kan hiervoor een paar paren afvaardigen). Alle bridge wedstrijden in Nederland aangemeld bij de NBB vind je op deze pagina.

 

Drives in het district

  • 07/09 16e Palesdref: aanvang 10.30 uur, € 59,50 per paar (incl. 10 consumptiebonnen twv € 30,--). Alle overige informatie staat op de website van de organisatie en deze flyer.
  • 28/09 28e Stranddrive Scheveningen: aanvang 10.45 uur, € 49,-- per paar. Alle overige informatie staat op de website van de organisatie.
  • 05/10 11e Malle Javatocht: georganiseerd door de Javaclub, BC het Buitenhof en VIVA-RPC. Aanvang 10.30 uur, € 55,-- per paar. Alle overige informatie staat (tz) op de website van de organisatie.

 

Inloop

  • Vanaf 06/10 elke vrijdagmiddag: bridge middag bij Societeit Noordeinde (aanvang 12.45 uur). Schrijf je bij Chris Huiskens 06-51714546 of per e-mail chris.huiskens@hotmail.com
  • Elke vrijdagavond: ook voor beginners inlopen bij BC Leidschenhage. Een leuke manier om het geleerde in de praktijk te brengen. Informatie op de website van de club.
  • Om de week op vrijdagavond: gezellig kaarten bij De Javaclub. De exacte data staan in de agenda van de club en via de datum kun je je ook aanmelden. Overige informatie op de website van de club.

 

Zomerdrives

06/09 Het zomerseizoen is voorbij en de clubs zijn met hun reguliere speelmomenten begonnen.