Marktplaats: spelers, clubs en locaties
Geplaatst op donderdag 10 september 2020 - 10:56

Diverse clubs in ons district zijn weer (beperkt) begonnen met hun clubdrives op locatie. Door de COVID-19 maatregelen zijn tijdelijk mogelijk onderstaande scenarios ontstaan:

 1. Clubs willen weer op locatie spelen, maar hebben te weinig leden die het al aandurven.
 2. Bridgers willen graag op locatie spelen, maar hun club biedt die mogelijkheid nog niet.
 3. Clubs zoeken een locatie voor het beperkte aantal spelers van de club dat live wil spelen.

 

Het district wil natuurlijk dat zoveel mogelijk clubs en bridgers zowel op locatie als online kunnen (doorgaan met) bridgen en hebben via een mail naar alle clubs geinventariseerd waar tijdelijk ruimte is. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat leden overstappen naar een andere club! Clubs kunnen ook onderling afspreken om tijdelijk gezamenlijk op te trekken voor bridge op locatie. Er zijn zoveel mogelijkheden. Waarom nu niet bridgen, als ergens wel ruimte is?

 

Op deze pagina proberen wij het aanbod in ons district in kaart te brengen.

 • Clubs en lcoaties: wil je je gegevens ook op de website vermeld hebben? Stuur dan alle informatie naar secretarisdistrictdenhaag@gmail.com. Is er geen plaats meer bij je club of locatie? Meld je dan per mail af. Heb je vragen? Neem contact op met een van de bestuursleden.
 • Voor de bridgers: deze pagina wordt actueel gehouden, dus kijk regelmatig als je dolgraag weer een echte clubdrive wilt spelen.

 

Clubs waar nu ruimte is

 • Buitenhof: donderdagavond, aanvang 20.00 uur, 3x8, 4x6, 5x5 spellen (afhankelijk van aantal paren). Een iets serieuzere club, niveau is gemiddeld wat hoger. Aanmelden: per mail of telefonisch (06-34858575). Vol = vol. Inschrijfgeld: € 2,50 per persoon (indien NBB-lid).
 • JAVAClub: dinsdagavond, aanvang 19.30 uur, 4x6 of 5x5 spellen (afhankelijk van aantal paren). Een club met een informeel karakter, gezelligheid staat  voorop. Er wordt wel gespeeld met een klok en volgens de regels. Aanmelden: per mail of telefonisch (06-34858575). Vol = vol. Inschrijfgeld: € 2,50 per persoon (indien NBB-lid).
 • Societeit Noordeinde: vrijdagmiddag, nog plaats voor 12 spelers, aanmelden bij Chris Huiskens (06-51714546 of chris.huiskens@hotmail.com)
 • Willemsbuuren: dinsdagavond, nog plaats voor 6 spelers, aanmelden kan bij Hans de Vreede (06-47845913 of hansdevreede@ziggo.nl)

 

Bridgers die op locatie willen spelen

Daar is uiteraard geen lijst van, al is het maar uit privacy overwegingen. Het idee is dat bridgers, die weer op locatie willen spelen, zelf contact opnemen met een van de de clubs die hierboven vermeld staat.

 

Locaties waar ruimte is voor clubs

Omdat het te veel informatie is voor een webpagina, staat in deze pdf welke locatie, wanneer en onder welke voorwaarden beschikbaar is voor clubs of incidentele drives. Onderstaand de namen van de locaties die (dagdelen) beschikbaar zijn:

 

 • Donker & Blond
 • Bridge Societeit Noordeinde