Bridgedocenten/cursussen

Cursusaanbod en bridgedocenten

In het district Midden-Brabant zijn er 2 locaties waar allerlei cursussen en speciale bridgeclinics worden aangeboden. Daarenboven zijn er verschillende bridgedocenten die daarvoor ook in de markt zijn. Aan dat op zich al rijke aanbod worden vanuit een bridgeclub en vanuit het district nog enkele mooie activiteiten toegevoegd.

Op 30 september 2019 organiseert Volksuniversiteit De Langstraat in Waspik weer een beginnerscursus. Er is nog ruimte voor nieuwe cursisten. Op de site van de Volksuniversiteit kun je meer informatie vinden door hier te klikken.

 

 

Daarnaast zijn er zoals gezegd verschillende bridgedocenten die standaardcursussen aanbieden voor de eigen clubleden, soms  voor een speciale doelgroep (in samenwerking met KBO bijvoorbeeld) of op verzoek een maatcursus. Zie voor een overzicht van bidgedocenten binnen het district Midden-Brabant  de menuknop "Het district Midden Brabant" en dan "Gediplomeerd kader". Voor een overzicht van alle NBB-bridgedocenten met aanwijzingen over woonplaats en telefoonnummer klik dan hier.

Beginnerscursus bij Theseus voor studenten en andere jeugdigen
Ieder voorjaar start een beginnerscursus bij Theseus. Deze cursus is bedoeld voor studenten en anderen die zich jeugdig voelen en die in een rap tempo het spel willen leren. De lessen beginnen op de vrijdag om 18.30 en de serie duurt acht weken. Een uitgelezen laagdrempelige mogelijkheid om je zoon/dochter/neef/nicht/... die je altijd aan het bridgen hebt proberen te krijgen op cursus te sturen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ruud.hendrickx@gmail.com.

 

Tot slot organiseert het district sinds seizoen 2015-2016 zelf speciale bridgeclinics, waarmee zij in het voetspoor is getreden  van enkele andere districten waar met veel succes zogenaamde SPO (SpelPeilOntwikkelings)-activiteiten worden aangeboden.

 

N.B. * wil zeggen gediplomeerd bridgedocent.