Inschrijving seniorenparencompetitie district Midden Brabant geopend
Geplaatst op woensdag 5 december 2018 - 10:25 door Norbert Gremmen

Tot en met vrijdag 11 januari 2019 is de inschrijving voor de seniorenparencompetitie van het district Midden Brabant geopend. 

 

De seniorenparencompetitie wordt gespeeld op de 5 vrijdagmiddagen 18 januari, 8 februari, 22 februari, 15 maart en 29 maart 2019 bij Café Theseus (Bredaseweg 167, 5038 ND Tilburg - telefoon 013-8898897). 

Het spelen begint om 13.30 uur en zal omstreeks 17.00 uur eindigen. 

 

Deelnemers dienen geboren te zijn in 1958 of eerder (in 2019 moet u dus ten minste 61 jaar oud zijn). Tevens dienen beide spelers NBB-lid te zijn en te spelen bij een club in district Midden Brabant danwel woonachtig te zijn in het district.

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per paar. Verrekening van het inschrijfgeld verloopt via de NBB.

 

U kunt u en uw partner inschrijven via MijnNBB (www.mijnNBB.nl).

Na het inloggen met uw NBB-lidnummer en wachtwoord drukt u op het tabblad "Persoon" en vervolgens aan de linkerzijde op "Inschrijvingen".

Nu wordt de button "Inschrijven" zichtbaar. Nadat u op deze button heeft gedrukt kunt u de seniorencompetitie van het district Midden Brabant selecteren en wordt de inschrijfprocedure doorlopen.

 

U mag 1 van de 5 zittingen afwezig zijn mits u zich uiterlijk op de voorafgaande donderdagavond heeft afgemeld. Indien u verhinderd bent is het ook toegestaan dat u zich laat vervangen door een speler of paar van vergelijkbare sterkte. De invaller(s) moet(en) ook NBB-lid zijn en geboren zijn in 1958 of eerder.

 

Gelet op de beperkte zaalcapaciteit van ruim 30 paren en de grote belangstelling in voorgaande jaren raad ik u aan snel in te schrijven: vol is vol.

De inschrijving sluit op vrijdag 11 januari 2019 of eerder indien het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

Bij voldoende belangstelling zullen we in 2 groepen gaan spellen waarbij spelers die zich in een voorgaand jaar hebben gehandhaafd in de A-groep of hiernaartoe zijn gepromoveerd in de A-groep worden ingedeeld.

 

Vriendelijke groet,

Norbert Gremmen

DKL Midden Brabant