Inschrijving seniorenparencompetitie district Midden Brabant geopend
Geplaatst op vrijdag 29 november 2019 - 13:20 door Norbert Gremmen

 Tot en met vrijdag 17 januari 2020 is de inschrijving voor de seniorenparencompetitie van het district Midden Brabant geopend. 

 

De seniorenparencompetitie wordt gespeeld op de 5 vrijdagmiddagen 31 januari, 14 februari, 6 maart, 27 maart en 3 april 2020 bij Café Theseus (Bredaseweg 167, 5038 ND Tilburg - telefoon 013-8898897). 

Het spelen begint om 13.30 uur en zal omstreeks 17.00 uur eindigen. 

 

Deelnemers dienen geboren te zijn in 1958 of eerder (in 2020 moet u dus ten minste 61 jaar oud zijn). Tevens dienen beide spelers NBB-lid te zijn en te spelen bij een club in district Midden Brabant dan wel woonachtig te zijn in het district.

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per paar. Verrekening van het inschrijfgeld verloopt via de NBB. Doorgaans incasseert de NBB het inschrijfgeld nadat de eerste zitting is gespeeld.

 

U kunt u en uw partner inschrijven via MijnNBB (www.mijnNBB.nl).

Na het inloggen met uw NBB-lidnummer en wachtwoord drukt u op het tabblad "Persoon" en vervolgens aan de linkerzijde op "Inschrijvingen".

Nu wordt de button "Inschrijven" zichtbaar.

Nadat u op deze button heeft gedrukt selecteert u “Seniorencompetitie 2020 district Midden Brabant”.

Druk aansluitend op de button “Volgende” en de inschrijfprocedure wordt doorlopen.

 

U mag 1 van de 5 zittingen afwezig zijn mits u zich uiterlijk op de voorafgaande donderdagavond vóór 20.00 uur schriftelijk heeft afgemeld.

Let op: u bent pas afgemeld nadat u een bevestiging van uw afmelding heeft ontvangen. Als vervangende score krijgt u het eigen gemiddelde met een maximum van 52,50%.

Indien u verhinderd bent is het ook toegestaan dat u zich laat vervangen door een speler of paar van vergelijkbare sterkte. De invaller(s) moet(en) NBB-lid zijn en geboren zijn in 1958 of eerder.

 

Gelet op de beperkte zaalcapaciteit van 36 paren en de grote belangstelling in voorgaande jaren raad ik u aan snel in te schrijven: vol is vol.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 januari 2020 of eerder indien het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

Bij voldoende belangstelling zullen we in 2 groepen gaan spellen waarbij spelers die zich in een voorgaand jaar hebben gehandhaafd in de A-groep of hiernaartoe zijn gepromoveerd in de A-groep worden ingedeeld.

 

Vriendelijke groet,

 

Norbert Gremmen

DKL Midden Brabant