Voorronde KBO-Brabant in Berkel-Enschot gewonnen door Chris Bastin en Ine Bouwman
Geplaatst op woensdag 9 oktober 2019 - 15:15 door Norbert Gremmen

Dit jaar vindt voor de derde keer het KBO-Brabant-bridgekampioenschap plaats, een gezamenlijk initiatief van KBO-Brabant (belangenvereniging van 130.000 senioren) en de BridgeBond (117.000 leden).

 

Het is een recreatief toernooi, waaraan bridgespelers van diverse sterktes kunnen deelnemen.

Je hoeft geen ‘wedstrijdspeler’ te zijn om mee te kunnen doen. Voorwaarde is wel dat beide spelers over een geldig lidnummer van KBO-Brabant moeten beschikken.

 

Op 3 plaatsen in Noord-Brabant wordt een voorronde gespeeld waarin paren zich kunnen plaatsen voor de finale op 5 november in Berlicum. In het district Midden Brabant werd maandagmiddag 7 oktober gespeeld in de speellocatie van Bridgeclub Berkel-Enschot (Ons Koningsoord - Cultureel Centrum de Schalm).

 

Deze club stelde niet alleen geheel belangeloos haar spelmaterialen ter beschikking maar ook haar kundige wedstrijdleider (en tevens oud-districtscompetitieleider) Ruud Koningen.

Bij deze een groot woord van dank aan BCBE en zeker ook aan Ruud!

 

Er deden 28 paren mee waarvan de bovenste 14 paren zich hebben geplaatst voor de finale.

De voorronde werd gewonnen door het paar Chris Bastin en Ine Bouwman met het indrukwekkend hoge percentage van ruim 69%!

 

Een link naar de uitslag vindt u hier

 

Op onderstaande foto worden de winnaars geflankeerd door Marieke Hageman (medewerker communicatie en pr van KBO Brabant) en Theo van Eekelen, de nummer 3 in de uitslag  en tevens prominent lid van de kring Tilburg van KBO Babant.

 

 

Het was een gezellige middag waarin er door KBO Brabant en district Midden Brabant ter beschikking gestelde prijzen waren voor de helft van het deelnemersveld.

 

Wij wensen de paren die zich hebben geplaatst voor de finale veel succes toe!

 

Norbert Gremmen

Bestuurslid district Midden Brabant