Verslag Lustrumdrive

Download bijlage:

Lustrumdrive District Twente BridgeBond

 

Op zaterdag 8 april 2017 vierde het district Twente van de BridgeBond een lustrum.Het district bestond 55 jaar en dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat waren veel bridgers met ons eens, want er schreven maar liefst 146 paren in en iedereen was ook aanwezig.

 

 

Vanaf 13.00 uur was iedereen welkom in de businesslounge van het stadion van Heracles Almelo. Voor velen de eertse keer dat ze dit stadion van binnen zagen. Al direct heerste er een goede sfeer en merkte je dat het een ontspannen middag zou gaan worden. Dat werd nog eens benadrukt toen er grote hilariteit uitbrak op het moment dat mijn welkomswoord werd onderbroken door een brandalarm. Gelukkig een loos alarm dus we konden daarna gewoon verder met de start van de drive.

 

Na enkele huishoudelijke mededelingen van Marc startte de eerste van 6 speelrondes. Iedereen deed verschrikkelijk zijn best, maar de gezelligheid bleef bij de meesten toch echt voorop staan. Zelfs het beetje gedrang tussen de tafels werd sportief opgevat en waar het voor de één te warm was, vond de ander het al snel te kil. Hoe is dit te voorkomen??? De reacties achteraf waren toch erg positief.

 

Ik hoop dat deze middag niet alleen een feestje was, maar dat deze goede sfeer ook zijn invloed gaat hebben op de verdere samenwerking tussen het district en de clubs en tussen de verenigingen onderling. Samenwerking zal toch het divies zijn voor de komende jaren, want alleen dan kunnen we de bridgesport in Twente behouden op een manier die alle bridgers in de regio graag willen. Ik hoop dus ook dat er voor de competities die we het komende seizoen weer gaan organiseren net zo grote belangstelling zal zijn, zodat die allemaal kunnen doorgaan.

 

Tegen half zes kon Marc de uitslag bekend maken en konden vele paren uitzoeken van de goed gevulde prijzentafel.

 

 

De drie paren die op de hoogste plaatsen eindigden waren:

 

  1. Berend van den Bos & Joris van Lankveld    71,52%
  2. Koos Nieuwenhuijse & Adrie Tieman            66,84%
  3. Roderick Bredero & Henk Hoogstrate          66,04%

 

Gefeliciteerd allemaal!!!!

 

Voor de volledige uitslag verwijs ik naar de uitslagen op de website van het district.

 

Ruim honderd mensen hadden zich ingeschreven voor het afsluitende buffet. Iedereen heeft genoten van de vele en voortreffelijke gerechten die de koks ons voorschotelden.

 

We kijken terug om een mooie en geslaagde drive.

 

Ik wil iedereen bedanken die deze middag tot een hele geslaagde middag heeft gemaakt.

 

Namens het district

 

Henk Lantink