2e Open Bridge-Kampioenschap Hengelo, zo. 22 oktober 2017
Geplaatst op 28-06-2017

___♠_________________

BRIDGESTAD HENGELO

 

 

2e Open Bridge-Kampioenschap Hengelo, zo. 22 oktober 2017

 

Op zondag 22 oktober 2017 organiseren de samenwerkende Hengelose Bridgeclubs voor de 2e maal het zgn. Open Bridgekampioenschap Hengelo. Het is een uitdaging en uitnodiging aan alle bridgers, jong en oud, meer en minder ervaren in het bridgespel, al of niet spelend in regulier clubverband: jullie zijn allemaal welkom, ook als jullie niet in Hengelo woonachtig zijn. Het succes van de eerste maal in 2016 heeft ons gebracht tot het organiseren van dit vervolg.

Deze wedstrijd wordt gehouden in het mooie Denksportcentrum in Hengelo aan de Caesar Franckstraat. Het gaat om een spannende wedstrijd in 9 ronden, 36 spellen in totaal. De indeling vindt plaats via het zgn. (vertraagd) Zwitsers systeem: met elke ronde is er een actuele indeling naar de sterkte van de spelers.

 

De start op 22 oktober is om 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur). De inschrijfprijs bedraagt € 30 per paar, inclusief lunch. De inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van de betaling.

Inschrijving kan plaatsvinden via het e-mailadres: kampioen@dsc-hengelo.nl. En de betaling gaat via de rekening NL 48 RABO 0305371681 t.n.v. Denksportcentrum .

 

(Bij inschrijving graag de namen van de beide partners en de eventuele NBB-nummers. Iedereen mag meedoen, ook van buiten Hengelo)

 

Voor het Samenwerkingsverband Bridgestad Hengelo, Hans van Dam, voorzitter.

 

___♠_________________

BRIDGESTAD HENGELO