Verslag Beatrix drive Wierden
Geplaatst op 2-02-2020

BC Klaver Vier – 50 JAAR - kan terugkijken op zeer geslaagde Beatrixdrive.

 

Met een woord van welkom opende voorzitter mw. Sjoukje Bergsma de jubileumeditie van deze bridgedrive t.g.v. het 50-jarig bestaan van de club.

Dhr. Wieb Brouwer, ambassadeur van de BridgeBond, overhandigde de jubilerende club, vergezeld van zijn felicitaties, een koffer met speelkaarten, waarop het logo van de club.

De voorzitter van District Twente, dhr. Henk Lantink, reikte een oorkonde uit.

Clubleider, dhr. Hans Kuipers, was gedurende meer dan een jaar druk doende geweest met de organisatie van deze historische Beatrixdrive.

En dat was te zien. Alles verliep op rolletjes. De ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, de heerlijke hapjes en het warm/koud buffet in ‘t Anker te Wierden.

En natuurlijk, daar waar men in feite voor kwam ‘het bridgen’ was een leuke happening. Met vele bekende gezichten en een uitstekende wedstrijdleiding in handen van dhr. Henk van de Zandschulp.

Wat echter vooral opviel waren de vele tafels met de beginnende bridgers van de club. Chapeau!

Uiteraard was er ook een mooie prijzentafel. Niet alleen de vier eersten van de vijf lijnen werden beloond, ook werden er nog leuke prijzen verloot.

Al met al kan de leiding van de club en met hen de vele vrijwilligers binnen de club terugkijken op een zeer geslaagde lustrumviering.

BEDANKT.

Wij wensen alle clubleden een gezellig feestje in besloten kring op 2 mei a.s.

Namens het District Twente, Henk Lantink (vz) en Marijke Hesselink (secr.)

 

De uitslag van de wedstrijd kan worden ingezien op de website van BC Klaver Vier, https://www.nbbclubsites.nl/club/27021