NBB besluit tot ANNULERING van alle DISTRICTSWEDSTRIJDEN tot eind van het seizoen
Geplaatst op donderdag 19 maart 2020 - 10:22 door Frits Misset

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen van gisteren heeft de BridgeBond zich beraden over het vervolg van de districtsevenementen dit seizoen.

Gezien de huidige situatie en de onzekerheid voor de periode na 6 april is besloten alle districtswedstrijden voor de rest van het seizoen te annuleren.

Wat dit betekent voor de eindstanden en de promotie/degradatie van de competities valt nu nog niet te zeggen. De Weko moet zich daar nog op beraden en zal een besluit nemen nadat alle informatie in kaart is gebracht. De Weko is de DKL's zeer erkentelijk dat ze zo snel gereageerd hebben op onze oproep van afgelopen vrijdag.

Wie dat nog niet gedaan heeft verzoeken we ons nog te berichten.

 

Het bondsbureau is tot nader order gesloten; in elk geval t/m 5 april. Telefoons worden - gedeeltelijk - doorgeschakeld en alle e-mail wordt gewoon behandeld.

Krijg je ons niet aan de lijn, stuur dan een e-mail aan wedstrijdzaken@bridge.nl,  dan bellen we je op verzoek terug.

 

Uiteraard heeft de huidige situatie mogelijk ook gevolgen voor de start van het nieuwe seizoen. Denk aan de jaarlijkse brief over de Tweede Divisie viertallen en het afronden en opstarten van de seizoenen in de inschrijfmodule.

 

Voor wat de overige bondswedstrijden is het volgende besloten:

Voor Ruitenboer zijn de halve finale en finale zijn verplaatst naar 20 september en 11 oktober.

De bondsparencompetities worden geannuleerd en ook niet meer ingehaald.

De bekertoernooien worden afgebroken; er vinden geen verdere wedstrijden meer plaats en de finales worden geannuleerd. Er zullen dit seizoen helaas geen bekerwinnaars zijn.

Vooralsnog gaan het NK seniorenparen, het NK Minibridge en de jeugdparenkampioenschappen op 17 mei wel door. Een en ander onder voorbehoud van verdere ontwikkelingen.

 

Met vriendelijke groet,

Outlook-krs13upm.png

Ad Cosijn
Secretaris Weko