INSCHRIJVING VOOR 'JAN DE WIT DRIVE' GEOPEND
Geplaatst op maandag 6 januari 2020 - 19:31 door Frits Misset
Traditiegetrouw begint de Nijkerkse Bridge Club het nieuwe jaar met het openstellen van de inschrijving voor de Jan de Witdrive. Het doet ons genoegen u te kunnen meedelen dat wij zaterdag 4 april 2020 de Jan de Witdrive weer organiseren. 24 spellen spelen in 14 horecagelegenheden in de gezellige binnenstad van Nijkerk vanaf 10.30 uur.  Prijsuitreiking tussen 17.00 en 17.30 uur. We zorgen weer voor een mooie prijzentafel met uitsluitend prijzen in natura. 
 
Er is opnieuw een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het “kleine rondje”. Ook is het mogelijk (in beperkte mate) om de hele dag in één locatie te spelen. (Vermeld extra wensen in het formulier bij “opmerkingen”).
Inschrijving vindt plaats door het formulier op de website https://www.nbbclubsites.nl/club/24006/activiteiten/maand/2020-04
in te vullen en te versturen. Ga hiervoor naar Agenda (linker kolom.) Ga naar de datum 4 april 2020. Daar wordt de Jan de Witdrive vermeld. Door deze met de muis aan te wijzen verschijnt er een pop up scherm. Via de knop “Inschrijven” kan het formulier worden ingevuld. Op het formulier dient door NBB-leden het NBB-lidnummer te worden ingevuld (géén voorloopnul gebruiken), dit voorkomt dat wij een naheffing ontvangen van de NBB.

Niet NBB-leden kunnen vanzelfsprekend gewoon het formulier invullen.

Controleer of u via de e-mail een bevestiging ontvangt. Krijgt u deze niet, dan is er iets fout gegaan (b.v. een typefout in het e-mailadres) en is uw aanmelding niet of niet goed verwerkt. Via de knop ”inschrijvingen” kunt u controleren of uw aanmelding geregistreerd is. Zo nodig kunt u wijzigingen aanbrengen met behulp van de per e-mail ontvangen registratiecode. VERGEET NIET UW TELEFOONNUMMER TE VERMELDEN
Tegelijkertijd dient het inschrijfgeld ad € 48,-- per paar te worden overgemaakt, het bankrekeningnummer van de Nijkerkse Bridge Club is NL 74 ABNA 0497 8101 15. Vermeld “Jan de Witdrive” en de namen van beide spelers. 
Voor hulp kunt u contact opnemen met bovenvermeld e-mailadres.
 
Wij hopen u 4 april te kunnen begroeten!
 
Met vriendelijke groet,
Hetty Adolfs
Secretaris Nijkerkse Bridge Club (24006)