Finale KO Beker: Weert 2 ruim gewonnen
Geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 17:28

Beste bridgers,

 

Afgelopen woensdag 28 Maart 2018 is de finale van de KO Beker gespeeld. Deze wedstrijd werd in Weert gespeeld en vondt plaats tussen de teams van Weert 2 en Klaver Elf. Om een mogelijk verschil in niveau te compenseren wordt bij de KO beker altijd een handicap toegepast. Deze was vastgesteld op -26 Imps voor Weert. 

 

In een zeer gemoedelijke sfeer tussen beide teams werd de finale van de KO beker gespeeld onder de bezielende leiding van onze aankomende Wedstrijdleider Dhr. Ton Kok. Het waren handgeschudde spellen, maar dat was aan sommige  spelverdelingen niet te merken!

 

Na de 1e ronde was de achterstand van Weert geslonken tot 1 Imp en na de 2e ronde was de achterstand omgebogen in een voorsprong van 31 Imps. Onder het genot van een drankje en paaseitjes werden de laatste 2 rondes gespeeld.

 

Na afloop bleek dat Weert ruim gewonnen had met 169-79 (zonder handicap) en 143-79 (met handicap). Een leuke wedstrijd werd afgesloten met een dankwoord van de captain van de ontvangende vereniging en de Teco voorzitter heeft de  prijs van 100,- symbolisch uitgereikt aan Weert.

 

De volledige uitslag is hier te vinden.

De butleruitslag (per paar) is hier te vinden.

 

Een foto van het winnende team:

 

 

Hartelijke groet,

Rob Jetten