Alle districtswedstrijden voor de rest van het seizoen geannuleerd.
Geplaatst op maandag 16 maart 2020 - 14:12 door Conny ten Cate

Kijk voor de laatste updates vooral ook naar de website van de BridgeBond www.bridge.nl

 

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen van gisteren heeft de BridgeBond zich beraden over het vervolg van de districtsevenementen dit seizoen.

Gezien de huidige situatie en de onzekerheid voor de periode na 6 april is besloten alle districtswedstrijden voor de rest van het seizoen te annuleren.

Wat dit betekent voor de eindstanden en de promotie/degradatie van de competities valt nu nog niet te zeggen. De Weko moet zich daar nog op beraden en zal een besluit nemen nadat alle informatie in kaart is gebracht.

Spelen op een locatie die niet gesloten is?
Ook wanneer je club op een locatie speelt die niet gesloten is, vragen wij met klem de bridgedrive af te zeggen.

 

Bericht van de BridgeBond:

Bereikbaarheid bondsbureau
Het kantoor van het bondsbureau is vanaf heden tot (voorlopig) 6 april gesloten. Onze medewerkers werken vanuit huis en zullen onze leden zo goed mogelijk ondersteunen als er vragen zijn of er zaken geregeld moeten worden.  Zij zijn op de reguliere werkdagen via hun gebruikelijke e-mail te bereiken. Bij hoge uitzondering zijn wij bereikbaar op ons algemene nummer 030 275 9999.
Bridge- en Boekenshop online bereikbaar
De fysieke winkel van de Bridge-en Boekenshop in Utrecht is gesloten tot en met (voorlopig) 6 april. Natuurlijk kun je wel online via www.bridgeshop.nl  bestellingen doen. De levertijden zullen naar verwachting langer zijn.  Voor vragen kun je de komende weken per mail terecht: bridgeshop@bridge.nl

Volg ons online
Zodra er nieuwe maatregelen of aanpassingen komen vanuit de overheid over het coronavirus die van invloed zijn voor de bridgeclubs, zullen wij dit melden op de website bridge.nl en via onze sociale media. Wij adviseren daarom om bij nieuwe overheidsbesluiten ook de website te raadplegen. Zorg dat je ons volgt via de facebookpagina van de BridgeBond (facebook.com/bridgebond) en/of twitter (twitter.com/Bridgebond).
Districts- en bondscompetities stilgelegd
De BridgeBond heeft voor de rest van het lopende seizoen de competities stilgelegd en hierover de competitieleiders van de districten (DKL’s) geïnformeerd. Over geplande evenementen in mei en juni blijven we in overleg.