Kei voor Peter Noordraven van BC Wilhelminapark
Geplaatst op maandag 3 februari 2020 - 12:26 door Conny ten Cate

Tijdens de door BC Wilhelminapark georganiseerde "Hoogstraat Thropy" afgelopen zaterdag heeft Peter Noordraven uit handen van voorzitter Barbara van Dijk een "Kei" uitgereikt gekregen.

"Al jaren is Peter op allerlei fronten actief voor BC Wilhelminapark. Vriendelijk, rustig, integer, geïnteresseerd, geduldig, bijzonder geduldig, eigenschappen die kenmerkend zijn voor Peter en die zeker nodig zijn geweest om voor elkaar te krijgen wat hij voor elkaar heeft gekregen. Een kleine greep van zijn verdiensten:

Initiatiefnemer, organisator en docent van de cursussen en de clinics Initiatiefnemer en (mede) oprichter van De Hoogstraat Trophy en BCW donderdagmiddag in 2012, samen met Corannie Plag, oorspronkelijk genoemd “De Verdieping”. De donderdagmiddag heeft inmiddels maar liefst een ledental van 104 en is daarmee het succesvolste speelmoment van BCW, enz.

Wij willen ruchtbaarheid geven aan alles wat hij gedaan heeft en wij willen onze dankbaarheid op een tastbare en blijvende manier laten zien."

Deze en nog heel veel meer lovende woorden van BC Wilhelminapark voor Peter Noordraven