"Kei" voor Jan Hofman
Geplaatst op maandag 14 oktober 2019 - 11:33 door Conny ten Cate

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van BC Culemborg 9 oktober 2019 heeft Jan Hofman uit handen van BridgeBond-medewerker Frans Lejeune een "Kei" uitgereikt gekregen.

Jan was erg verrast en aangedaan en hij vond het erg leuk dat Frans de Kei heeft uitgereikt.

 

"Jan Hofman heeft zich vanaf zijn toetreden tot de TC in 2004 ingezet voor het goede verloop van de bridgeavonden. In het begin geschiedde dit met een schrapkaarten systeem. Toen werd overgegaan op het NBB-rekenprogramma heeft Jan zich dit – in eerste instantie op eigen initiatief- eigen gemaakt. Hij was gedurende vele jaren diegene die altijd alles voor de speelavonden regelde. Zijn  inzet was enorm en wellicht dat niet alle clubleden altijd hebben gezien hoeveel tijd en inspanning het Jan heeft gekost om elke avond de briefjes op tijd klaar te hebben / problemen met invullen van de kastjes op te lossen / een snelle uitslag te verzorgen. Tussen de bedrijven door wilde Jan natuurlijk ook ‘gewoon’ bridgen. Soms met – veel – interrupties, maar altijd met goede moed en luide stem wist Jan velen van onze vereniging aan tafel te vermaken en/of overmeesteren. Plezier met Jan aan tafel is een ding dat zeker is.

Toen Jan eenmaal had aangegeven (besloten) dat hij het ‘computergebeuren’ ook wel eens aan een ander over wilde laten is de club naarstig op zoek gegaan naar een vervanger, wat niet zo gemakkelijk bleek te zijn. Gedurende die periode (circa 3 jaar) heeft Jan altijd met raad en daad iedereen bijgestaan en al dan niet op de achtergrond gezorgd voor een goed verloop van onze bridgeavonden."

Aldus de lovende woorden van BC Culemborg.