Toekomstdrive 2018

Toekomstdrive 2018 Voor foto's zie "Fotoalbums" in linkermenu.

De Toekomstdrive was oorspronkelijk gepland bij Het bridgehuis. Vanwege grote belangstelling, ruim 30 paren) werd hij verplaatst naar de Oase in Wijchen.

Een mooie, ruime bridgeomgeving waar onze toekomstige bridgers zich dan ook snel thuis voelden.
5*3 spellen. 5 keer opnieuw concentreren en de spanning van ‘de wedstrijd’ van je af laten glijden.

Buiten de organisatie, in de voortreffelijke  handen Ryks de Jong, onderwijscoördinator en Kees Ermshaus, wedstrijdleider, tevens voorzitter van het district Nijmegen, gaven diverse bridgedocenten acte de préséance. Namens de cursisten bedankte het district hen in de vorm van een bloemetje.

Er werd volop gestreden om de eer, de prijzen.

Astrids en Hetty eindigden dan wel onderaan het rijtje maar werden wel verblijd met een zeer zinvol boekje over het maken van een speelplan.  Dat gaat een volgende keer vast beter.

Riet&Gertie eindigden als 20ste, goed voor een prijs(je). Zo kwamen ook Ed&Rudy, Betty&Geertke naar voren om en greep te doen in de prijzenpot.
De hoogste trede op het podium was voor Loes&Mariëtte 68,31%. 5% daarachter op de tweede plek Rita&Frank met 63,95%.
De bronzen medaille was vandaag voor Frans&Riky. Zij haalden 62,05%.
 

Al met al een geslaagde kennismaking met bridge als wedstrijdsport.
 

 

TOEKOMSTDRIVE

 

Op zondag 22 april 2018 organiseert het Bridgedistrict Nijmegen de jaarlijkse Toekomstdrive

Deze drive vindt plaats in het Bridgehuis, Dobbelmannweg 148 (6531 KZ) in Nijmegen (telefoon024 - 354 1254).

Aanvang van de drive is 13.30 uur (prijsuitreiking rond 17.15 uur). Inschrijven kan vanaf 13.00 uur. 
De kosten voor deze drive zijn laag: € 5,00 per paar (inclusief welkomst-drankje en hapjes), contant te voldoen bij inschrijving op de dag zelf.

Inschrijven per paar kan tot uiterlijk 10 april a.s. via uw bridgedocent
of bij Ryks de Jong (via e-mail: h.jong34@upcmail.nl).

Algemene Informatie:

De Toekomstdrive is bedoeld voor cursisten die pas begonnen zijn met bridgen en pas één of twee cursussen hebben gevolgd en nog niet of nog maar net op een bridgevereniging spelen. U kunt slechts 1 x deelnemen.
Het doel van de Toekomstdrive is de beginnende bridger, in een beschermde omgeving en in een lager tempo, kennis te laten maken met een bridgedrive, de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en natuurlijk het Bridgedistrict Nijmegen.
De Toekomstdrive wordt financieel ondersteund door de NBB en het Bridgedistrict Nijmegen. Daardoor zijn de kosten voor deelname aan deze drive erg laag.

Er zullen 15 spellen gespeeld worden, verdeeld over 5 ronden van 3 spellen. Er wordt gebruik gemaakt van bridgemates. Uiteraard wordt aan het begin van de drive uitleg gegeven over alles wat van belang is voor een goed verloop van de drive.
Na afloop van de drive is er een uitslag, prijsjes voor de winnaars, een persoonlijke score en een boekje met spelverdelingen en uitleg over de gespeelde spellen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ryks de Jong, opleidingscoör-dinator van het Bridgedistrict Nijmegen, te bereiken via telefoon (024-3776667) of email: h.jong34@upcmail.nl

 

 

Beste docenten, opleiders en bridgeverenigingen,

 

Jaarlijks organiseert  de Nederlandse Bridge Bond een toekomstdrive. Deze worden regionaal gehouden. Ook in onze regio organiseert het Bridge District Nijmegen de drive, en wel op 22 april 2018.

De drive is bedoeld voor de beginnende bridger die net zijn cursussen heeft gevolgd en die nog niet regulier bij een bridgevereniging speelt. Doel is om binnen een prettige omgeving en in een langzamer  tempo kennis te maken met de bridge wedstrijdsport.

Bij voldoende aanmeldingen spelen we in twee groepen: één voor de absolute beginners (bijvoorbeeld diegenen die alleen cursus 1 hebben gevolgd) en één voor de iets gevorderden.

Ik vraag u om deze unieke kennismaking met de bridge wedstrijdsport onder uw cursisten te promoten. Zie hiervoor de aankondiging in de bijlage.

Tevens vraag ik u om aanmeldingen in ontvangst te nemen en aan mij door te geven. Deelnemers kunnen zich ook rechtstreeks bij mij aanmelden.  Graag vóór 10 april a.s. (twee namen en twee emailadressen en indicatie van speelsterkte).

Op de middag zelf bent u ook van harte welkom. U kunt dan “de prestaties” van uw cursisten volgen en ze enthousiast supporten. Vanaf 13.00 uur aanmelden en vanaf 13.30 uur spelen.

Hartelijke groet,

 

Ryks de Jong,

Opleidingcoördinator Bridge District Nijmegen.

( h.jong34@upcmail.nl )

Telefoon : 024-3776667