Kaderdag Arbitrage

Het district organiseert een workshop voor het wedstrijd-technisch kader van de bridgeclubs in het District Drenthe van de BridgeBond.

 

Clubleden met een WL, CL-B of CL-A diploma worden persoonlijk uitgenodigd. Clubleden die functioneren als wedstrijdleider/arbiter zonder diploma kunnen zich via de secretaris van hun bridgeclub opgeven..

 

Kaderdag Arbitrage

 

 

30 november 2019

Van 13.00 uur tot ca 16.00 uur

Locatie: Zalencentrum Meursinge Hoofdstraat 48 Westerbork

 

De kosten voor deelname zijn € 10,-- per persoon, vooraf te voldoen op rekeningnummer NL16 INGB 0005 0932 99 t.n.v. Bridgedistrict Drenthe.

 

Op deze dag treedt Tim Wubbels op als dagvoorzitter en zal beginnen met het bespreken van de gehouden enquête, die na de laatste kaderdag gehouden is. Spreker op deze kaderdag is Ad van 't Hoenderdal, lid van het college van beroep van de NBB, arbiter en docent. Hij heeft in januari de cursus CLB voor ons (Groningen en Friesland) verzorgd. Hij zal een aantal arbitrage cases in de workshop bespreken. Ook live arbitrages kunnen aan de orde komen. 

 

 

Deelname via persoonlijke uitnodiging of via de secretaris van uw bridgeclub.

 

U kunt zich opgeven door  hier te klikken.

 

Twee consumties per persoon zijn voor rekening van het District.

 

De dag zal onder voorbehoud bestaan uit een deel bijscholing over de spelregels en een aantal live-arbitrages, naderhand centraal toegelicht.

 

Uiteraard worden de wijzigingen verpakt in sprekende voorbeelden, zodat het een en ander helder en duidelijk en vooral begrijpelijk toegelicht zal worden.

 

Wanneer u een bepaalde arbitragecase besproken wil hebben graag van te voren een beschrijving van die case.