Viertallen senioren toernooi Noord Nederland

Download bijlage:

Tijdens het overleg van de drie districtsbesturen (Groningen, Friesland en Drenthe) is besloten om ivm de perikelen van het Coronavirus het seniorenviertallen toernooi op 1 april 2020 NIET door te laten gaan. Omdat dit toernooi tevens een voorronde is voor NK senioren viertallen in november 2020 , zal zodra de omstandigheden dit toelaten, een nieuwe datum voor dit toernooi worden vastgesteld. Zodra de nieuwe datum bekend is zal deze bekend worden gemaakt op deze website.

 

 

 

Bridge februari 2019.

Viertallen senioren toernooi Noord Nederland

 

De Districten Groningen, Friesland en Drenthe van de NBB organiseren op 1 april 2020 het Viertallen senioren toernooi. Elk viertal, waarvan de 4 leden lid zijn van een bridgeclub in de districten Groningen, Friesland en/of Drenthe en in 1958 of eerder geboren zijn kunnen zich hiervoor inschrijven… Het toernooi is tevens een kwalificatie voor het landelijk viertallen toernooi eind november 2020 in Utrecht. Het viertal van elk district dat het hoogst eindigt is gekwalificeerd.

 

De locatie is: Het Fries Congrescentrum Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten (tel. 0512-330254).

Aanvangstijdstip 10.30 uur.

De kosten voor deelname bedraagt € 20,00 per viertal. Het inschrijfgeld dient voor 30 maart overgemaakt te worden op bankrekening: NL08 RABO 0361 2275 23 t.n.v. H. van Gunst onder vermelding van de naam van het viertal. De deelnemers betalen zelf de lunch en de consumpties.

 

De clubsecretaris of het viertal zelf kunnen zich aanmelden voor dit toernooi via de website van het district of door hier te klikken. Aanmelden kan uiterlijk tot 28 maart 2020. Wedstrijdleiding: Hendrik van Gunst en Frits Magendans.

 

De organisatie houdt zich het recht voor, indien voor aanvang blijkt dat er een oneven aantal viertallen zijn, het laatst aangemelde viertal van deelname uit te sluiten.