Viertallen senioren toernooi Noord Nederland

 

Viertallen senioren toernooi Noord Nederland

 

I.v.m. de Coronacrisis volgens de regels van het RIVM en het protocol van de BridgeBond.

 

Het uitgestelde Viertallen senioren toernooi van de Districten Groningen, Friesland en Drenthe vindt nu plaats op 28 oktober 2020 in Tolbert.

Elk viertal, waarvan de 4 leden lid zijn van een bridgeclub in de districten Groningen, Friesland en/of Drenthe en in 1958 of eerder geboren zijn kunnen zich hiervoor inschrijven.

 

Teams die zich voor het afgelaste toernooi (op 1 april 2020) al hadden aangemeld hoeven zich niet meer aan te melden.

 

Het toernooi is tevens een kwalificatie voor het landelijk viertallen toernooi eind november 2020 in Utrecht. Het viertal van elk district dat het hoogst eindigt is gekwalificeerd.

 

Locatie: De Postwagen Hoofdstraat 53 in Tolbert (tel. 0594-515999).

Aanvangstijdstip: 10.30 uur.

Maximum aantal teams: 26

Kosten:  € 20,00 per viertal. Het inschrijfgeld dient voor 25 oktober overgemaakt te worden op bankrekening: NL08  RABO 0361 2275 23 t.n.v. H. van Gunst onder vermelding van de naam van het viertal.

De deelnemers betalen zelf de lunch en de consumpties.

 

De clubsecretaris of het viertal zelf kunnen zich aanmelden voor dit toernooi via de website van het district of door hier te klikken.

 

Aanmelden kan uiterlijk tot 23 oktober 2020.

Wedstrijdleiding: Hendrik van Gunst en Frits Magendans.

 

De organisatie houdt zich het recht voor, indien voor aanvang blijkt dat er een oneven aantal viertallen zijn, het laatst aangemelde viertal van deelname uit te sluiten.