Hoofdklasse paren 2020 afgelast
Geplaatst op 15-02-2020

=Districts Paren Competitie=

 

UPDATE: De parencompetities voor het seizoen 2019-2020 zijn definitief afgelast en zullen niet meer worden ingepland.

Dit seizoen wordt de Hoofdklasse Parencompetitie later in het seizoen georganiseerd.

 

Vorig seizoen zijn Harm Klaibeda en Jan Wolthuis kampioen geworden, waarmee zij zijn gepromoveerd naar de Tweede Divisie.

 

Om deelname aan de parencompetitie aantrekkelijker te maken hebben we het aantal speelmomenten teruggebracht van zes naar vier.
De deelname staat open voor alle paren waarvan tenminste één speler lid is van een club in het District Groningen of waarvan tenminste één speler in de provincie Groningen woont. Voor beide criteria kan dispensatie worden verleend door het Districtsbestuur. Er gelden geen bepalingen qua sterkte behalve dat de competitie is bedoeld voor spelers van ten hoogste Hoofdklasse nivo. Spelers met rechten op Tweede Divisie nivo kunnen het beste contact met mij opnemen om door te spreken wat de consequenties (kunnen) zijn bij deelname aan beide competities.

Data:
do     26 maart 2020    
do     9 april
do     23 april
do     7 mei

De aanvang is steeds 19:30. Speelgelegenheid: Jannes van der Wal Denksportcentrum te Groningen.

De minimale deelname is 12 paren. De kosten bedragen € 20,- per paar. Deze worden voldaan middels een automatische incasso aan de BridgeBond.

 

Inschrijven gebeurt door de spelers zelf. Dat kan met de inschrijfmodule die te bereiken is via https://www.mijnnbb.nl Een handleiding voor de inschrijfmodule is te vinden op https://www.bridge.nl/download.php?file=Wedstrijdzaken%2FInstructie+insc....

Inschrijven is mogelijk tot 19 maart 2020.

 

Voor verdere informatie kunt u terecht bij mij DKL Foppe Hemminga.