Masterclass te Maastricht en Sittard.

Het district Zuid-Limburg organiseert wederom een Masterclass.

Dit keer met als thema:

Afspel (herkennen van de risico’s)

Maastricht, Miradorplein te Nazareth op woensdag 4 oktober om 11.30 uur

Sittard, gemeenschapshuis de Baandert op donderdag 12 oktober om 11.00 uur. 

Bijdrage: 5 euro per persoon

Aanmelden: paulgoessensbridge@gmail.com

 

Districts Bekerviertallen.

Wegens gebrek aan belangstelling gaat de districtsbekerviertallen competitie dit jaar niet door.

 

CENTRALE BRIDGECURSUS VOOR BEGINNERS

 

Zoals bekend wil district Zuid Limburg NBB al in september starten met een nieuwe beginnerscursus bridgen. Dit opdat toekomstige bridgers, die niet meteen via een club aan een cursus kunnen beginnen, toch via deze centrale cursus de kans krijgen de beginselen van bridgen te leren op een redelijk centrale lokatie in ons district. Vorig jaar hebben we tot grote tevredenheid van de cursisten al een eerste groep cursisten in Nuth opgeleid, toen zelfs in twee groepen, een op maandagavonden en een op dinsdagavonden.

De cursus zal nu alleen op dinsdagavonden worden gegeven van 19.30-22.15 in het Cultureel Trefcentrum Nuth, Wilhelminastraat 3 te Nuth. Elke maand zal 1 dinsdagavond uitvallen, maar op dit moment is nog niet bekend welke. In principe zal de cursus bestaan uit drie opeenvolgende blokken van 10 lessen (eerst kennismaking met bridge, dan enige verdieping t.a.v. bieden, en dat alles gecombineerd met het opdoen van speelervaring. De kosten zullen per deelnemer (en per blok) 60 euro bedragen.

 

Belangstellenden kunnen zich voor nadere informatie wenden tot jmadautzenberg@icloud.com, of telefonisch tot Jef Dautzenberg (046-4361553 of 06-82553564).