Welkom bij Bridgedistrict Amsterdam

Voor contact

Districtscompetitieleider: DKLamsterdam@gmail.com

Webmaster:                        webmamsterdam@gmail.com

Secretaris:                           bdasecretaris@gmail.com

DistrictBridgen op Stepbridge

Afgelopen twee weekenden waren de eerste Stepwedstrijden van het district. Gezien de reacties is er behoefte aan deze online-bridgemogelijkheid. Komend weekend daarom weer twee toernooien. Daarna gaan we kijken naar wat een definitieve frequentie gaat worden. Kijk in de agenda.  Op stepbridge zijn we te vinden bij "Tn District Amsterdam".

ClubBridgen op Stepbridge

Veel clubs houden een clubavond op Stepbridge, ook veel nog niet. Informatie kunt u natuurlijk op de website van Stepbridge krijgen, maar mogelijk is er ook hulp binnen het district te krijgen. We denken hierbij aan het samenwerken van kleinere clubs, het begeleiden van clubs met "internet-vrees" of gewoon even laten meekijken op een clubavond. U kunt gewoon contact opnemen.

DistrictBridgen op Stepbridge

Sinds gisteren heeft het district Amsterdam ook de mogelijkheid toernooien te organiseren op Stepbridge. Gelukkig houden al heel veel Amsterdamse clubs hun clubavond op Stepbridge, die willen we niet in de weg zitten. Daarom beginnen we met het organiseren van twee middagdrives. Zatermiddag 16 mei om 13:00 uur starten we de eerste, zondagmiddag 17 mei om 13:00 uur de tweede. Beide zijn "Paren" en "Zwitsers". Mogelijk gaan we ook nog een Open-Paren-competitie via Stepbridge organiseren.

Vragen en suggesties graag via DKLamsterdam@gmail.com of 06 46 46 10 46.

Subsidieregeling voor cursussen

Op de ALV is besloten dat de subsidieregeling voor clubs die beginnerscursussen geven een jaar verlengd wordt. Zie hier voor de regeling.

 

Toernooien & Drives

Ik denk niet dat er iets doorgaat!

Open activiteiten bij clubs:

Zondagmiddagdrives bij Sans Atout in Diemen (iedere 1ste zondag, oktober t/m april, met uitzondering 15 januari)

Zondagmiddagdrives bij de Groene Brug in Amsterdam-Noord (iedere 3e zondag van de maand)

Bridgen bij de Looier op maandagavond, dinsdagmiddag bridgen bij de Looier

 

Verschillende clubs heten u altijd welkom op hun clubavond. Kijk hier voor een overzicht

Ondersteuning

Het district biedt clubs ondersteuning bij veel organisatorische zaken. Zo verzorgt of ondersteunt het district opleiding van kader (BVC en CLB cursus). Welke cursus in een seizoen wordt aangeboden vindt u op de pagina met opleidingen. Ook kun u gebruik maken van de dupliceerservice. U vind de details en de kosten op de pagina over dupliceerservice

 

Voor clubs is de clubadviseur het eerste aanspreekpunt. Voor activiteiten op het gebied van onderwijs is er de onderwijsadviseur. Alle contactpersonen vindt u onder het menu Algemeen.