Contact

NBB-Clubsites

De NBB-Clubsites worden gratis ter beschikking gesteld aan de aangesloten verenigingen en districten. Een klein gedeelte van de gegevens op deze websites komt uit de database van de Nederlandse Bridge Bond, de overige berichten worden door de clubwebmaster op de clubwebsite geplaatst.


De clubwebmaster

Voor de clubleden is hun eigen clubwebmaster het aanspreekpunt voor opmerkingen of het aanleveren van content. De contactgegevens van de clubwebmaster staan op de desbetreffende clubwebsite. Clubwebmasters kunnen alleen inloggen om hun clubwebsite te onderhouden als ze met de functie 'clubwebmaster' in de NBB-ledenadministratie geregistreerd staan.


Helpdesk

Alleen de clubwebmasters kunnen voor ondersteuning de hulp inroepen van de NBB-Helpdesk.De NBB-Helpdesk is te bereiken tijdens kantooruren op 030-2759909, het e-mailadres is helpdesk@bridge.nl. Raadpleeg a.u.b. eerst de handleiding voordat de helpdesk om ondersteuning wordt verzocht. Op de website van de NBB staan bij Automatisering > NBB-Clubsites de ondersteuningspagina’s van de helpdesk. Daar kunt u ook de nieuwste versie van de handleiding voor de NBB-Clubsites downloaden.


Disclaimer

Klik hier voor de disclaimer die van toepassing is op de websites van de NBB.