Welkom op de website van Bridgeclub Kerk en Zanen, een snel groeiende en gezellige bridgeclub van Alphen aan den Rijn. De club is ingaande 1 oktober 2014 lid geworden van de NBB.

Deze site wordt inmiddels actief beheerd. Huub Hoevenagel heeft het op zich genomen de site bij te houden. Hij is de "opper". Daarnaast plaatst de wedstrijdleider Wim Reijn ook zo nu en dan een berichtje. Klik op ‘Uitslagen’ voor de uitslagen en op ‘Algemeen’ voor de verenigingsgegevens. Zie ook de foto' s onder het tabblad Fotoalbums.

 

Geplaatst op donderdag 2 juli 2020 - 12:09 door Huub Hoevenagel

 

Maandagavond 29 juni zijn we als bridgeclub gestart met StepBridge; best spannend maar niet voor de leden die al gewend zijn met dit programma.

Allereerst kunnen we zeggen dat de...

Geplaatst op vrijdag 27 maart 2020 - 12:25 door Huub Hoevenagel

 Op 25 maart zijn alle leden van onze bridgeclub, door één van de bestuursleden, verrast met een doosje chocolade eitjes. Een zeer prijzenswaardige geste. In het begeleidende briefje staan woorden...

Geplaatst op vrijdag 20 maart 2020 - 15:27 door Huub Hoevenagel

 

Zoals premier Rutte in zijn televisietoespraak heeft mede gedeeld zal de coronacrisis langer gaan duren. Onze wekelijkse bridgewedstrijden op maandagavond gaan daarom voorlopig tot en met...