Jaap Kokkes Toernooi

Van 1998 tot 2002 speelde de bridgecoryfee Jaap Kokkes met zijn partner Louk Verhees sr. voor en bij Crash. In 2005 werd het jaarlijkse invitatietoernooi van Crash aan hem opgedragen. Het toernooi wordt in zijn stijl gehouden: bridge op niveau in een vriendschappelijke sfeer.
Vanaf 2014 vindt het Jaap Kokkes Toernooi plaats aan de vooravond van de landelijke viertallencompetities. Het toernooi biedt dan ook een prima mogelijkheid tot voorbereiding op de nieuwe competitie. Het toernooi staat open voor teams uit de meesterklasse, 1e- en 2e divisie, jeugdteams en betere hoofdklasse teams uit de Leidse regio. Hiermee wordt bridge op niveau gerealiseerd en sluit het aan op de doelgroep van Crash. De vriendschappelijke sfeer wordt ondersteund door de hapjes bij de borrel.

 

2018
Dit jaar vindt het Jaap Kokkestoernooi 2018 plaats op zondag 23 september.

Het toernooi vindt wederom plaats in het Denksportcentrum in Leiden en staat open voor teams uit de meesterklasse, 1e- en 2e divisie, jeugdteams en betere hoofdklasse teams uit de Leidse regio.

De formule met BBO tafels, hapjes bij de borrel en de voortreffelijke warme lunch zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren.

 

Inschrijven voor dit toernooi kan vóór 17 september 2018 via deze link in de agenda: met de namen van de spelers + NBB-nummers en indicatie wel of geen lunch.
Het inschrijfgeld is met lunch € 96 (zonder lunch € 60). De inschrijving wordt definitief door het overmaken van het betreffende bedrag op rekeningnummer NL26INGB0004122634 t.n.v. W, van Beijsterveldt, onder vermelding van “Jaap Kokkestoernooi 2018”.

 

Gegevens:

Locatie: Denksportcentrum Leiden, Robijnstraat 4, 2332 KE Leiden
Aanvang 10.00, einde circa 17.45
Competitievorm: Swiss met indeling op basis van ingevoerde scores
Prijzen*:
1e prijs € 500
2e prijs € 260
3e prijs € 100
* Bij voldoende inschrijving, na aftrek van de kosten wordt het volledige inschrijfgeld uitgekeerd in prijzen

 

2017

Op 8 oktober j.l. was het invitatietoernooi van Crash voor het vierde achtereenvolgende jaar weer een goede opwarming voor de landelijke viertallencompetitie. Met 30 teams en bijna allemaal 2e divisie of hoger, was het sterk bezet. Het Witte Huis (Westra-Ramondt en Bakkeren-Bakkeren) heeft vanaf het begin de koppositie gepakt en niet meer afgegeven. Daaronder was het tot op het allerlaatste moment spannend wie de nummers twee en drie zouden worden. Uiteindelijk was team Oskam 2e en team Carla en haar kids 3e. Zie voor de uitslag: uitslagenpagina.

 

Voor informatie mail jktcrash@gmail.com