Jaap Kokkes Toernooi

Van 1998 tot 2002 speelde de bridgecoryfee Jaap Kokkes met zijn partner Louk Verhees sr. voor en bij Crash. In 2005 werd het jaarlijkse invitatietoernooi van Crash aan hem opgedragen. Het toernooi wordt in zijn stijl gehouden: bridge op niveau in een vriendschappelijke sfeer.
Vanaf 2014 vindt het Jaap Kokkestoernooi plaats aan de vooravond van de landelijke viertallencompetities. Het toernooi biedt dan ook een prima mogelijkheid tot voorbereiding op de nieuwe competitie. Het toernooi staat open voor teams uit de meesterklasse, 1e- en 2e divisie, jeugdteams en betere hoofdklasse teams uit de Leidse regio. Hiermee wordt bridge op niveau gerealiseerd en sluit het aan op de doelgroep van Crash. De vriendschappelijke sfeer wordt ondersteund door de hapjes bij de borrel.

 

2019
Dit jaar vindt het Jaap Kokkestoernooi 2019 plaats op zondag 22 september.

Het toernooi vindt wederom plaats in het Denksportcentrum in Leiden en staat open voor teams uit de meesterklasse, 1e- en 2e divisie, jeugdteams en betere hoofdklasse teams uit de Leidse regio.

De formule met BBO tafels, hapjes bij de borrel en de voortreffelijke warme lunch zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren.

Dankzij sponsoring door de Commissie Jeugdbridge van de NBB zullen wij dit jaar voor het eerst ook een speciale jeugdprijs uitkeren à €100 voor het best presterende team dat volledig bestaat uit jeugdleden.*

 

Inschrijven voor dit toernooi kan vóór 16 september 2019 na inloggen met je NBB-nummer (rechtsbovenaan de pagina) via deze link in de agenda: met de namen van de spelers + NBB-nummers en indicatie wel of geen lunch.
Het inschrijfgeld is met lunch € 96 (zonder lunch € 60). De inschrijving wordt definitief door het overmaken van het betreffende bedrag op rekeningnummer NL26INGB0004122634 t.n.v. W, van Beijsterveldt, onder vermelding van “Jaap Kokkestoernooi 2019”.

 

Gegevens:

Locatie: Denksportcentrum Leiden, Robijnstraat 4, 2332 KE Leiden
Aanvang 10.00, einde circa 17.45
Competitievorm: Swiss met indeling op basis van ingevoerde scores
Prijzen:
1e prijs € 500
2e prijs € 260
3e prijs € 100

Prijs Commissie Jeugdbridge €100 voor het hoogst eindigende jeugdteam*
* prijzen accumuleren niet

 

2018

Op 23 september was het invitatietoernooi van Crash voor het vijfde achtereenvolgende jaar weer een goede opwarming voor de landelijke viertallencompetitie. Met 28 teams en bijna allemaal 2e divisie of hoger, was het weer sterk bezet. Het Witte Huis (Westra-Ramondt en Bakkeren-Bakkeren) heeft zijn titel overtuigend en succesvol verdedigd. Voor plaats twee en drie daarintegen moest hard gestreden worden. Met uiteindelijk 0,43 VIP's is HOK1 boven Het Witte Huis 3 geeindigd. Zie voor de uitslag: uitslagenpagina.

 

Voor informatie mail jktcrash@gmail.com