Welkom op de website van B.C. Crash

Crash is opgericht op 30 mei 1988 met als doelstelling een thuishaven te vormen voor ambitieuze spelers uit Leiden en omgeving. Crash is uitgegroeid tot één van de sterkere verenigingen van het land, met onder meer één team in de Eerste divisie en vier teams in de Tweede Divisie. 

 

Wij spelen onze interne wedstrijden op woensdagavond (aanvang 19.45) in het ”Denksportcentrum Leiden” (Robijnstraat 4, tel. 071-5723229).

Wij spelen vrijwel uitsluitend viertallen en butlercompetities. De butlercompetities spelen we op dit moment in een A- B- en C-lijn.

 

Als lid van Crash zijn er naast spelen ook andere manieren om je spelpeil te verbeteren. Drie keer per jaar is er een clinic, gegeven door een van de eigen topspelers of een topspeler van buiten de club. Ook is het mogelijk als partnership advies te krijgen over het biedsysteem dat je speelt of een vaste coach te krijgen. Na afloop van elke speelavond is er natuurlijk sowieso altijd gelegenheid om de spellen van die avond samen met andere clubleden te analyseren.

 

Hoewel spelambitie bij Crash voorop staat, is Crash zeker geen ongezellige club. De after party gaat veelal al snel tot half twee door en ook buiten de clubavonden weten leden elkaar goed te vinden, voor het spelen van een toernooi of voor (robber)bridge-avonden thuis.

 

Crash draagt jeugd een bijzonder warm hart toe, wat logisch is, want zoals in elke sport geldt ook bij bridge: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

 

Wil je je opgeven als lid van Crash of heb je vragen, neem dan contact met  de secretaris, Cécile Soethout. Telefoonnummer: 071-5899776, e-mailadres:  crash.secretaris@gmail.com