Alphense Bridge Kroegentocht
Geplaatst op zondag 12 mei 2019 - 14:10

Uitnodiging voor de Alphense Bridgekroegentocht

 

25e ALPHENSE BRIDGE KROEGENTOCHT

OP

ZATERDAG  5 oktober 2019

 

Voor de allerlaatste keer kunt u deelnemen aan de Alphense Bridge Kroegentocht.        De inschrijving  is vanaf heden mogelijk en de organisatie rekent op vele aanmeldingen voor dit laatste gezellige evenement.

De inschrijving kan geschieden door betaling van het inschrijfgeld van    € 40,- per paar op rekening:  NL 59 INGB 0004.8015.25  ten name van  “ABK” te Alphen aan den Rijn, met vermelding van deelnemersnamen,  NBB.nrs. , telefoonnr. en mailadres.

De afschrijving op uw bankrekening is uw bewijs van inschrijving.

De uiterste inschrijftermijn is zaterdag 28 september. Er kunnen 120 paren deelnemen. Indien het aantal deelnemende paren is bereikt, worden de navolgende inschrijvers op een reservelijst geplaatst. De organisatie zal u  informeren indien u als reservepaar bent ingeschreven en uw bijdrage retourneren als u niet zou kunnen deelnemen.

In de deelnemende “kroegen” wordt gezorgd voor een gewoon kopje koffie of thee bij aanvang van de tocht en een lunch rond het middaguur in de kroeg waar u op dat moment bent ingedeeld. Drankjes die u in de kroegen wilt gebruiken, zijn voor  eigen rekening en dienen in de betreffende kroeg ook te worden afgerekend.

Alle deelnemende paren melden zich op 5 oktober tussen 9.30 en 10.00 uur bij de Maranathakerk in de Jongkindt Coninckstraat 2A te Alphen aan den Rijn.

Bij melding in de Maranathakerk  ontvangt u een boekje met alle gegevens over de Kroegentocht. Bij het boekje zit een loopbriefje met uw paarnummer.

De drive zal om 10.30 uur beginnen in de 1e kroeg van uw loopbriefje. Met hulp van de aanwezige ‘kroegbaas”, speelt u in iedere kroeg meerdere spellen. Aansluitend heeft u ongeveer 15 minuten tijd om op eigen gelegenheid en voor eigen risico (let op de vele fietsers) naar de volgende kroeg te lopen. Tijdens de lunch wordt (naar mogelijkheid) de  tussenstand meegedeeld en na afloop verwachten we iedereen terug in de Maranathakerk, waar de eindstand bekend wordt gemaakt en de prijsuitreiking voor de 25e Alphense Bridge Kroegentocht zal plaatsvinden.

Voor het geval het noodzakelijk wordt uw deelname te annuleren, kunt u dit tot            28 september telefonisch of per E-mail doorgeven.  Restitutie van het inschrijfgeld vindt dan plaats met verrekening van €5,- administratiekosten. Als u zich na genoemde  datum afmeldt, hebt u in geen recht meer op teruggave van het inschrijfgeld. In bijzondere gevallen zal de organisatie van de kroegentocht hierover beslissen.

Mocht u op 5 oktober niet tijdig (tot uiterlijk 10. 15 uur!!!) aanwezig zijn dan behoudt de organisatie zich het recht voor om een ander bridgepaar in uw plaats te laten spelen.

Graag wil de organisatie de gezelligheid voor alle deelnemers van deze tocht benadrukken en hoewel tijdens de lunch bestek beschikbaar zal zijn, toch niet “met het mes op tafel” te spelen. Ondanks de concentratie tijdens het spelen, verzoeken we nogmaals om vooral niet te vergeten, voor het verlaten van de kroeg , de door u gebruikte consumpties af te rekenen.

De organisatie wenst u een plezierige dag met mooi weer en een goed resultaat.                                                                                                       

Het mailadres van de vereniging  “Alphense Bridge Kroegentocht”  is:                        abk-alphenadrijn@hotmail.com

 

De organisatie:                                                                                                           

Marijke Vollebregt    0644348494                                                                                  Janny Hodes                                                                                                                                    Jeroen Minderman                                                                                                        Piet Stapper                                                                                                               Harry Vollebregt