Afscheid van Hans Pijnacker als voorzitter

 

Geplaatst in Groene Hart Koerier 28-08-2018

BRIDGECLUB OUDE RIJN BEDANKT HANS PIJNACKER

Bridgeclub Oude Rijn neemt afscheid van Hans Pijnacker als voorzitter. Hans heeft zich tien jaar lang met volle overtuiging en inzet ingezet voor de Bridgeclub in Hazerswoude-Rijndijk. De beoogde nieuwe voorzitter is Antoine Simonis. Op 30 augustus zwaait Hans af en zal Antoine officieel gekozen worden door de ledenvergadering in Het Anker.

Hans Pijnacker zal zich nog altijd in blijven zetten voor de Bridgeclub. Op verzoek van de beoogde voorzitter Antoine Simonis zal Hans bridgecursussen voor beginners blijven organiseren: “Ik vind het ontzettend jammer dat ik geen tijd meer heb om als voorzitter aan te blijven. Als organisator voor de beginnerscursus blijf ik zorgen dat de trainingen van de juiste inhoud voorzien worden, dat de leraren van goede kwaliteit zijn en dat het financiële plaatje klopt. Maar boven dat alles: mensen enthousiasmeren voor dit spel is het mooiste wat er is!”

Bridgeclub Oude Rijn onderscheidt zich van andere bridgeclubs in de regio, omdat het moderne toepassingen heeft op het spel. Zo heeft de bridgeclub de modernste rekentechnieken om uitslagen te verzorgen, waar anderen nog de oude toepassingen gebruiken. Bovendien maakt de Hazerswoudse bridgeclub gebruik van een programma dat de kaarten voorsteekt. Nu hoeven deze niet meer geschud te worden en de scores en spelverdelingen kunnen direct op internet gepubliceerd worden.

Bent u na dit bericht geïnteresseerd geraakt in Bridgeclub Oude Rijn of wilt u ook een beginnerscursus volgen? Neem dan contact op met hanspijnacker@casema.nl.