Clubavond op Step
Geplaatst op zaterdag 11 april 2020 - 12:24

De mail van vrijdag was lang, maar bevatte nog niet alle informatie over het spelen op Step. Vandaar dat ik hier alle antwoorden zal geven die mij zijn gesteld of die ik denk dat jullie gaan stellen.

 

Kunnen niet-leden meespelen?

Het is mogelijk als lid om met een niet-lid van PAS mee te spelen met de clubavond op Step, maar ik moet ze wel toevoegen aan de lijst van speelgerechtigde spelers, dus ik wil dan graag op tijd de naam en NBB-nummer van de "invaller". Het is voor een paar van niet-leden alleen mogelijk om mee te spelen in geval van uitzondering, dit zal voornamelijk zijn om een stilzit op te heffen.

 

Hoe meld ik mij aan?

Vanaf zondag 13:45 tot en met de einde van de eerste ronde is het mogelijk om je aan te melden. Hier is een instructie hoe je je moet aanmelden. Het schijnt mogelijk te zijn om je zonder partner aan te melden, maar ik weet het niet zeker dus ik adviseer om de mailgroep invalpas daarvoor te gebruiken.

 

Hoe zit het met de tijd?

11 mei begonnen om 6 rondes van 5 spellen te gaan spelen met 30 minuten per ronde, dat is veel sneller dan op een normale clubavond, maar je kan ook het laatste spel overslaan als je het niet redt. Als er een score kan worden bepaald zal dat nog gedaan worden en anders zullen beide partijen 0 impen krijgen op het laatste spel. Hier vind je instructies over bridgen op Step.