Voorwoord 2019-2020

Woordje van de Voorzitter

 

Terugkijkend op een mooi kaartseizoen 2018 – 2019 in onze nieuwe speellocatie Puyckendam, staat een nieuw bridgeseizoen alweer bijna voor de deur! Het was weer een bewogen jaar met een aantal hoogtepunten, zoals het Jubileumjaar, het benoemen van twee nieuwe ereleden, Henk Duivenvoorde en Ria Lucassen, en natuurlijk de uitreiking  van de KEI award aan Thea ter Heijde tijdens de Algemene Ledenvergadering. Ook de Unicefdrive, de Kerstdrive en de 18e Fietskroegendrive waren een succes!

 

Een vooruitblik: we starten het seizoen met de openingsdrive op 26 augustus, gevolgd door de Kermisdrive in de Schelft en op 9 september starten we met de 1e competitieronde. Alle overige data kan je vinden in de wedstrijdkalender even verderop in dit informatieboekje. Tevens vind je achterin de lijst van invallers, voor als je een avondje écht niet kunt komen kaarten.

 

Rest mij niets anders dan jullie een fijn bridgeseizoen toe te wensen! Wij als bestuur hebben weer zin in het komende seizoen: iedere maandagavond in de zaal van Puyckendam, met de vertrouwde sfeer, want ons motto blijft onveranderd:

 

“Gezelligheid Troef”

 

Annemarie de Winter