Kampioenen BCdeSchelft 16/17

 

Kampioenen BC de Schelft

Met een gezellige einddrive werd vorige week maandag de competitie van B.C . de Schelft afgesloten. Op deze bridgeavond werden vanzelfsprekend de winnaars van de competities gehuldigd. Clubkampioenen werden Piet Broekhof met Aad Broekhof, gevolgd door Hennie v.d. Zalm en Sjoerd v.d. Werf op de 2e plaats en Fien Duivenvoorde en Wil v.d. Zon op nummer 3. Dit laatste paar wist ook beslag te leggen op de topintegraalcompetitie, waarbij Hennie en Thea ter Heide op de 2e plek eindigden. De slemtrofee was verrassend voor Agnes van Eeden met partner Amy Straathof. Op de2e plaats eindigden Truus en Fred Warmerdam.

Zomerbridge start op 1 juni

En hiermee zit de wintercompetitie er op. Op Hemelvaartsdag (22 mei) organiseert BC de Schelft nog voor de 16e keer de gezellige Fiets-bridge-kroegendrive. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.(Informatie: terheide-vrolijk@ziggo.nl).

De drie Noordwijkerhoutse bridgeclubs (Gambri, HJB en BC de Schelft) organiseren dit jaar ook zomerbridge, en wel op de donderdagmiddag in de recreatieruimte van Puyckendam, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. De eerste speeldag is 1 juni; de laatste speeldag is 24 augustus. Aanmelden: uiterlijk woensdagavond 20.00 uur bij Sjaak Geerlings: sjaak.geerlings@gmail.com of op nummer (06) 225 592 25. Of om 13.00 uur bij de zaal. Kosten: € 5,- per paar. 

 

Op de foto’s de winnaars bij B.C. de Schelft (THV)