Welkom op de website van B.C. V.O.G..

 

De Bridgeclub voor ons genoegen is een oude vereniging, opgericht in 1942. De club heeft in het verleden een roemruchte periode gekend met externe competities, maar inmiddels vindt het bridgen alleen op recreatief niveau plaats.

 

Er wordt tegenwoordig gespeeld op de donderdagavond, aanvang 19.45 uur in het mooie restaurant van Gebouw Statenhof (begane grond), Bachstraat 712, 2324 HG LEIDEN, telefoon tijdens de speelavond: 088-3280110

Parkeergelegenheid is ruimschoots gratis aanwezig!

 

Het seizoen loopt vanaf begin september tot eind mei/begin juni. Zo'n seizoen beslaat een aantal competities van meestal 6 zittingen/avonden. Per zitting zijn er 6 ronden van 4 spellen. Daarnaast worden er enkele speciale drives georganiseerd. Een bridgeweekend ergens in het land is langzamerhand een vaste traditie; een groot deel van de leden is daarbij van de partij.

 

We vormen dan ook een club, waar de nadruk op de gezelligheid ligt, met een gemoedelijke sfeer op de speelavond.

 

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Wie op de avond eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met secretaris.
 

  Dick Visser
dick@laterdichterbij.nl
06-49747390

Bankrekening NL40 RBRB 0851 5302 06 tnv Bridgeclub VOG

Geplaatst op donderdag 12 maart 2020 - 16:16

Ter voorkoming van eventuele verspreiding van het coronavirus heeft De Statenhof besloten geen bezoekers meer toe te laten. Ingevolge ook de landelijk aangescherpte regels geen bridge meer. Dit...