Activiteiten seizoen 2019-2020

Bridge Club Alkemade (BCA) heeft een aantal activiteiten op de agenda staan waarvan wij graag hierna een samenvatting geven. Alle activiteiten kunt u per gebeurtenis vinden in de agenda op onze club site.

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee avondcompetities voor leden.

We kennen twee traditionele clubavonden waarop we parenwedstrijden in vier over het gehele seizoen verdeelde ronden gespeeld worden.

De dinsdagavond start om 20:00 uur  op woensdagavond een kwartiertje eerder (19:45 uur).

 

Viertallen wedstrijd

Tussen de verschillende rondes van de  parencompetitie door wordt op woensdagavond de viertallencompetitie gespeeld. Dit jaar is er weer een groot aantal leden dat meespeelt in deze spannende variant van het Bridgespel.

 

Donderdagmiddag parenwedstrijd voor iedereen

Daarnaast is er een goed bezochte middagsessie met een parenwedstrijd waar u per gelegenheid kunt meespelen, nadat u eerder die dag u telefonisch heeft aangemeld (tot 11:00 uur op elke donderdag. Spelleider op donderdag is Loek Koek (tel. 06-22080645.

 

Zomeravond Bridge op woensdag

In de zomerperiode is er een woensdagavond zomercompetitie. U kunt per week beslissen om wel of niet deel te nemen. Deze zomercompetitie is zeer eenvoudig georganiseerd en u hoeft hiervoor geen lid te zijn van de lokale club, noch de landelijke Bond. Deze opzet heeft ook tot doel om kennis te maken met onze club voor bijvoorbeeld nieuwe leden. U kunt tot een kwartier van te voren binnen lopen en meedoen.

 

Overige speciale drives

Naast de vaste avonden worden er een aantal bijzondere drives georganiseerd met prachtige prijzen tafels of bijzondere prijzen.

Hierbij moet u denken aan de populaire Kerstdrive, de Nieuwjaarsdrive (met echte bubbels), of de Katerdrive (na de carnaval). Kijkt u eens op de agenda voor de details en het meespelen . De meeste drives zijn zowel toegankelijk voor leden als voor niet leden. Het zijn vaak leuke momenten eens kennis te maken met onze Bridge club.