Welkom bij Bridge Club De Lachende Vis te Oud-Empel ('s-Hertogenbosch). 

Onze vereniging heeft twee speelavonden (op maandag- en dinsdagavond). Er wordt gespeeld in drie lijnen en per 5 speelavonden wordt promotie en degradatie bepaald. Alle lijnen spelen dezelfde spellen.

Daarnaast wordt door leden van onze club deelgenomen aan viertallen- en paren competities georganiseerd door de NBB en het District Maasland en Meierij

Er wordt gespeeld volgens de internationale spelregels voor wedstrijdbridge 2017 en het DLV wedstrijdreglement.

 

Workshops

Ook aankomend seizoen geeft Pim Mesker weer een aantal workshops op woensdag avond in café De Lachende Vis. Klik op de links hieronder voor nadere informatie en inschrijfformulier.

Informatiebrief

Inschrijfformulier

 

Clubkampioen 2018-2019

Na 5 competitie rondes staan er 2 paren qua punten op de eerste plaats. Volgens het wedstrijdreglement geldt dan dat het paar met het hoogste gemiddelde zich clubkampioen mogen noemen. Voor de derde keer op rij zijn dat Marly Nieman en René van Heeswijk. Van harte proficiat.

 

Bekerkampioen 2018-2019

De play-offs is een bekerwedstrijd tussen maandag en dinsdag. Dit jaar deden 10 paren mee aan deze wedstrijd. Na 9 rondes spelen heeft het paar Wies van Wijk en Mark Smits de  beker veroverd. Van harte proficiat.

 

Paar van de maand

Zie het bridge magazine 87 pag. 23 voor nadere informatie over dit al 35 jaar samen spelende bridgepaar.

 

 

 

 

25-jarig Jubileum

Bridgeclub De Lachende Vis bestaat 25 jaar. Het jubileum is begin november uitbundig gevierd in het gelijknamige café-restaurant aan de Maas in Oud-Empel.

 

 

Geplaatst op dinsdag 3 september 2019

Na 5 competitie rondes staan er 2 paren qua punten op de eerste plaats. Volgens het wedstrijdreglement geldt dan dat het paar met het hoogste gemiddelde zich clubkampioen mogen noemen....

Geplaatst op woensdag 15 maart 2017

versie 2017

De standaard NBB Ledenlijst is alleen zichtbaar na inloggen. Met 198 leden ben je al snel 20 schermen verder en moet je af en toe toe geduld hebben.

Nieuw is een '...

Geplaatst op dinsdag 3 september 2019

De play-offs is een bekerwedstrijd tussen maandag en dinsdag. Dit jaar deden 10 paren mee aan deze wedstrijd. Na 9 rondes spelen heeft het paar Wies van Wijk en Mark Smits de  beker...