Welkom op de site van BC De Lachende Vis te Oud-Empel ('s-Hertogenbosch). 

Onze vereniging heeft 2 speelavonden (op maandag- en dinsdagavond). Er wordt gespeeld in drie lijnen en per 5 speelavonden wordt promotie en degradatie bepaald. Alle lijnen spelen dezelfde spellen.

Daarnaast wordt door leden van onze club deelgenomen aan viertallen- en paren competities georganiseerd door de NBB en het District Maasland en Meierij

Er wordt gespeeld volgens de internationale spelregels voor wedstrijdbridge 2017 en het DLV wedstrijdreglement.

 

Clubkampioen 2018-2019

Na 5 competitie rondes staan er 2 paren qua punten op de eerste plaats. Volgens het wedstrijdreglement geldt dan dat het paar met het hoogste gemiddelde zich clubkampioen mogen noemen. Voor de derde keer op rij zijn dat Marly Nieman en René van Heeswijk. Van harte proficiat.

Bekerkampioen 2018-2019

De play-offs is een bekerwedstrijd tussen maandag en dinsdag. Dit jaar deden 10 paren mee aan deze wedstrijd. Na 9 rondes spelen heeft het paar Wies van Wijk en Mark Smits de  beker veroverd. Van harte proficiat.

Beginnerscursus

Ook aankomend seizoen geeft Pim Mesker weer een bridge cursus voor beginners op de maandag avond in café De Lachende Vis. Klik op de links hieronder voor nadere informatie en inschrijfformulier.

Informatiebrief

Inschrijfformulier

Paar van de maand

Zie het bridge magazine 87 pag. 23 voor nadere informatie over dit al 35 jaar samen spelende bridgepaar.

 

Het seizoen 2018-2019

Op 3 en 4 september is gestart met de 1e van 5 rondes Paren-bridge. Tussendoor spelen we een 4-tallen competitie startende op 14 januari.

Met op 3 November de Lustrumdrive, op 17 december de Kerstdrive, 7 januari de Nieuwjaarsdrive en op 16 april de Paasdrive weer een mooi gevulde agenda.

De Play-off’s op maandag 27 mei.

 

 

 

25-jarig Jubileum

Bridgeclub De Lachende Vis bestaat 25 jaar. Het jubileum is begin november uitbundig gevierd in het gelijknamige café-restaurant aan de Maas in Oud-Empel.

 

 

Geplaatst op woensdag 18 juli 2018

Om onze club helder en duidelijk te kunnen presenteren moeten we voor nieuwe en bestaande leden leuke zaken organiseren.

Denk bijvoorbeeld aan activiteiten voor mensen die net van de cursus...

Geplaatst op woensdag 15 maart 2017

versie 2017

De standaard NBB Ledenlijst is alleen zichtbaar na inloggen. Met 198 leden ben je al snel 20 schermen verder en moet je af en toe toe geduld hebben.

Nieuw is een '...

Geplaatst op woensdag 7 december 2016

Om te bevorderen dat mensen makkelijk een invaller kunnen vinden zal er een lijst worden gemaakt van leden (en eventueel derden) die op de maandag- of dinsdag willen invallen op onze clubavonden....