Welkom op de website van B.C. de Klotbeek. Klik op ‘Uitslagen’ voor de uitslagen en op ‘Algemeen’ voor de verenigingsgegevens. B.C. de Klotbeek is opgericht op 6 januari 1993 en heeft haar naam ontleend aan een locatie in Heeswijk-Dinther, genaamd de Klotbeek (klot = kluit). Daarop konden voorgaande generaties in de zomer zwemmen en in de winter schaatsen; nog niet zo lang geleden één van de activiteiten waarbij de mensen uit de kerkdorpen Heeswijk en Dinther elkaar konden ontmoeten en waarbij menig echtpaar voor het eerst interesse in elkaar gekregen heeft. Inmiddels leven we in een andere tijd: zwemmen mag daar niet meer en schaatsen op natuurijs lijkt ook tot het verleden te gaan behoren. Voor sportvissers is het wel nog steeds een geliefde stek. Gelukkig hebben beide kerkdorpen hun inwoners inmiddels veel andere vormen van ontspanning te bieden. Daarnaast geldt voor alle verenigingen dat er ook een gezellig onderling contact mogelijk moet zijn, want er is meer in het leven dan het beoefenen van een bepaalde sport. Zo vormt de wekelijkse speelavond op maandag in het Cultureel Centrum Servaes (ons clubhuis), ook een gelegenheid voor onze leden waarbij menselijk contact niet weg te denken is. Aan gesprekstof geen gebrek na een speelavond. Wel wordt, zoals bij iedere sport, verwacht dat men de theorie beheerst die nodig is om succes en plezier te hebben bij het spel. Om nu die eerste onmisbare stap tot bridgen te vergemakkelijken, laat de B.C. de Klotbeek van tijd tot tijd tegen een redelijke vergoeding beginnerscursussen geven, als er speelmogelijkheden voor debutanten bij de club zijn.

Geplaatst op vrijdag 8 mei 2020 - 17:49 door Gerrit van den Berg

Beste Bridgers,

Door de Corona-maatregelen en huidige situatie van de intelligente Lock-down zal er dit jaar GEEN  Vrij Bridgen zijn in de maanden Juni, ...

Geplaatst op zondag 28 juli 2019 - 11:22 door Gerrit van den Berg
 Open Klotbeek Toernooi 28 september 2019

LET OP:

          vol is vol              ♠ ♥ ♦ ♣

Toernooi instantie

 BC De Klotbeek

...

Geplaatst op donderdag 7 januari 2016 - 15:56 door Gerrit van den Berg

Beste leden,

 

Ik heb pogingen ondernomen om de statuten leesbaar op de website te krijgen. In een fotobestand is e.e.a. echter onleesbaar.

Als u interesse heeft in de...