Bridgen in Arnhem in de zomer
Geplaatst op woensdag 7 juni 2017 - 21:34

De zomerdrives in de DenkTank zijn inmiddels een begrip. Het zijn gezellige zomeravonden, met een uitslag per avond met meesterpunten en wijn voor de winnaars en een totaalklassement dat resulteert in een Grande Finale. De organiserende bridgeclubs IJsselstreek, Interbridge, Arnhem-Noord en de DenkTank nodigen je van harte uit om ook mee te doen. De zomerdrives zijn bij uitstek geschikt om lekker door te spelen in de zomer, 'meters te maken' voor cursisten, een avondje oefenen met een nieuwe partner, eens te spelen met iemand anders en elkaar te ontmoeten.

 

Kom deze zomer ook meedoen, in de maanden juli en augustus kan iedereen weer op verschillende avonden spelen: elke maandag, dinsdag én vrijdag!

 

Met scores, meesterpunten per avond, maar ook voor de zomerladder die uitmondt in de grande finale op vrijdag 1 september.

 

Of je speelt op een vaste avond met een vaste partner of op alle avonden met verschillende partners, je dingt altijd mee naar de prijs van de dag en een plek in de finale. De drives zijn open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van een club of de BridgeBond. Deelname kost 2,00 per persoon.

 

Om mee te kunnen doen aan de finale dien je je gedurende de zomer te plaatsen. De nummers 1 en 2 (of meer in een extra grote groep) van elke zomerdrive plaatsen zich automatisch. Heb je met je drie beste resultaten 53% of meer, dan ben je ook geplaatst.

Bij voldoende belangstelling zijn er meerdere lijnen met bij gelegenheid een speciale cursistenlijn. 

 

Je kunt op tijd binnenlopen of online aanmelden.

Alle informatie vind je op bridgearnhem.nl/zomerdrives