Welkom bij de Bridgevereniging Arnhem Kronenburg.

 

Bridgevereniging Arnhem Kronenburg is in 1994 opgericht en bestaat dus binnenkort al 25 jaar!. De naam van onze vereniging verwijst naar de oorspronkelijke speellocatie, maar nu zijn we tot grote tevredenheid gehuisvest in Eilandstaete, in Arnhem Zuid. We bridgen daar in het moderne, lichte, ruime en rookvrije restaurant van dit woonzorgcentrum aan de Abe Lenstrahof.

 

 

speelavond

 

Bridgevereniging Arnhem Kronenburg (BAK) is een vereniging met een vriendelijk sociaal karakter. De leden hechten veel waarde aan een goede en plezierige sfeer. Veel leden steken vrijwillig de handen uit de mouwen om de speelavond soepel te laten verlopen. Wedstrijdleiders met kennis van zaken, helpen bij het in goede banen leiden van de competitie.

 

BAK is ook een vereniging met aandacht voor kwaliteit. We hechten veel waarde aan uitdagingen op elk niveau, kortom voor elk wat wils, ook voor de startende bridger. Onder leiding van een ervaren bridgedocent worden beginners- en opfriscursussen gegeven.

 

Bij BAK spelen we meestal parencompetitie, maar ook andere competitievormen zoals bijvoorbeeld Butler. De sfeervolle kerst- en paasdrive zijn ontspannen avonden met een hapje, een sapje en leuke prijzen.

 

De jaarcontributie bedraagt 66 euro. Van dit bedrag wordt € 21,50 afgedragen aan de Bridgebond.

 

Kortom: BAK is een vereniging waar mensen zich thuis (zullen) voelen. Wie eens binnen wil kijken is van harte welkom op de donderdagavond. Laat het ons van te voren even weten: bel naar 026 3815203 of mail naar secretariaat BAK. Wij nodigen u dan uit om te komen meespelen en te kijken of het u bevalt.

U kunt zich natuurlijk ook direct als lid aanmelden. Het aanmeldingsformulier vindt u hier.

 

Groepsfoto Jubileum 26 mei 2019