Cursussen BVC seizoen 2019-2020

Ook dit jaar organiseert het district MOG weer cursussen voor de beide modules basisvaardighedenclubleiding (BVC).  BVC is de opvolger van de oude CLA cursus.

 

De module ORGANISEREN richt zich op het organiseren van een speelmoment. Na deze module kan je zelfstandig een clubavond opzetten en tot een goed einde brengen.

 

De module ARBITREREN richt zich op de meest voorkomende arbitrages op een clubavond. Na deze module kan je die zelfstandig oplossen.

 

De modules zijn online te volgen via de electronische leeromgeving van de NBB.  In het verleden is echter gebleken dat een groot aantal spelers behoefte hadden aan een meer traditionele cursus, waarin een docent klassikaal de stof behandelt en er ruimte is voor het stellen van vragen. Graag gaan wij op deze wens in en daarom organiseren we dit seizoen een
tweetal cursussen, een voor ieder blok.

 

De data hiervoor zijn:

  •  BVC Arbitreren: Dinsdag 29/10, 5/11 en 12/11
  •  BVC Organiseren: Dinsdag 14, 21 en 28/1/2020.

Aanvang van alle middagen is 13:30 uur. Locatie is het Denksportcentrum "De Uitdaging", Industriestraat 23-B, Doetinchem.  De lessen duren tot ongeveer 16:30u.

 

Belangrijk: naast het volgen van de cursus moet men rekening houden met enig huiswerk (1-2 uur per week) in de weken van de lessen, en enige tijd voor het voorbereiden van de afsluitende zelftest. Kosten voor deelname bedragen 30 euro per module, dus 60 euro voor beide modules samen. Daarnaast moet men in bezit zijn van het spelregelboekje editie 2017, dit boekje is te bestellen bij de bridge en boekenshop van de BridgeBond. Bij het cursusgeld is toegang tot de elektronische leeromgeving en de afsluitende zelftest inbegrepen.

 

Opgave kan vanaf heden door het sturen van een email aan de DKL: Henk Uijterwaal, henk@uijterwaal.nl, 06-55861746, ovv uw naam, telefoonnummer, NBB lidmaatschapsnummer en de module(s) waar men aan deel wil nemen. Het inschrijfgeld dient op de eerste dag te worden voldaan. Er kunnen maximaal 24 personen per module deelnemen