Kofferbridge

KOFFERBRIDGE BC GENDRINGEN

Kofferbridge is een nieuwe vorm wedstrijdbridge. Tot nu toe moesten alle deelnemers aan een wedstrijd op hetzelfde moment in dezelfde zaal bij elkaar komen om de krachten te meten. Achter elkaar werden 24 spellen gespeeld waarna de stand werd opgemaakt.

Nu is er een koffer die een reis maakt naar U ”De reizende bridgekoffer”.

U speelt dan met Uw partner tegen een ander paar in  Uw eigen tempo. In de koffer zitten 24 spellen waarvan de eerste 20 spellen meedoen voor de thuiscompetitie, zonder dat de wedstrijdleider zegt “denk om uw tijd”. Gewoon gezellig thuis bridgen. Heeft U tijd over dan kunt u spel 21 –24 spelen, deze doen niet mee voor de totaaluitslag.

Als u de koffer heeft gespeeld, brengt u hem zo snel mogelijk weer terug. U mag de koffer zonder afspraak niet langer dan 2 dagen in uw bezit houden, dit om een snelle roulatie van de koffer te bevorderen.

Indien de koffer 7 keer is gespeeld, wordt er een prijsje beschikbaar gesteld, voor het hoogst eindigende paar.

 

De kosten per koffer bedragen voor clubleden € 2,- en voor niet leden € 3,-. De opbrengsten zijn voor de clubkas van onze vereniging. Bovendien verwachten wij van u, dat u met het spel materiaal zuinig zult omgaan. U bent verantwoordelijk voor deze koffer.

 

In de koffer zit een deelnemerslijst waarop u zelf de namen van de spelers moet invullen,tevens een envelop met de spelverdeling, indien nodig te openen als er iets niet klopt.

U speelt altijd in dezelfde windrichting: NZ is het on-evenpaar en OW is het even paar.

Dus b.v. paar 1 speelt tegen paar 2: dan zit paar 1 NZ en paar 2 OW.

U bent uw eigen arbiter en wedstrijdleider.

Voordat u gaat spelen: SPELLEN NIET SCHUDDEN

Controleer de inhoud van de koffer, mocht er iets niet goed of duidelijk zijn laat ons dit onmiddellijk weten.

Bent u de eerste die de koffer speelt?

U vult uw namen in bij de paarnummers 1 en 2 van de deelnemerslijst. Nadat u het spel gespeeld heeft, noteert u het behaalde resultaat op de scorekaart en steekt u de kaarten in de map terug.

 

VEEL PLEZIER EN EEN PRETTIGE WEDSTRIJD!

Guus Anthonijsz                         Wingerd 25 Ulft                            tel: 685414