Zomeravondbridge op de Bennekomse Bridge Club

 

Het zomeravond bridge gaat vanaf donderdag 9 juli van start. Voorlopig zal dat nog op stepbridge zijn. In tegenstelling tot andere jaren is er dit jaar geen wijn te winnen. Daar staat tegenover dat het gratis is. Er zal wel een stand worden bijgehouden. De laatste zomeravonddrive is op 20 augustus en degene die dan bovenaan staat mag zich de winnaar noemen.

 

De zomeravond drives staan open voor leden en niet-leden. Maximaal 20 niet-leden, vooraanmelding via e-mail. Voor leden is voor-aanmelding niet nodig. We vragen iedereen om tijdig (vanaf 19.15) aanwezig te zijn, zodat we echt om 19.30 kunnen beginnen.

 

Aanmelden bij: Ton hendriks

a.hendriks168@upcmail.nl

026-3334369

 

 

 

 

                                    *****

 

De Bennekomse Bridgeclub is een actieve en sportieve club en biedt voor elk wat wils. Naast de reguliere paren- en viertallencompetities worden de nodige gezellige drives georganiseerd. We nemen ook met enkele teams deel aan de districtsviertallencompetitie en aan enkele andere door de Bridge Bond georganiseerde wedstrijden.

 

SFEER PROEVEN

 

Als u de sfeer bij ons eens wilt proeven, dan is het mogelijk om enkele keren gratis mee te spelen op een clubavond. Hiervoor moet u zich wel even van tevoren aanmelden.

In de zomer (juni – augustus) wordt zomeravondbridge gespeeld waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen.

 

CONTACTPERSOON: Ton Hendriks (026 3334369; a.hendriks168@upcmail.nl).