De beker zonder oren gaat naar...
Geplaatst op woensdag 19 december 2018 - 14:56

De prestigieuze Bob van Bergen-Henegouwe beker met de ook weer niet heel grote (of eigenlijk ontbrekende) oren is dit jaar gewonnen door de broertjes Peter en Rob. De 'andere' broers, Hans en Leo, werden tweede. 

 

De wedstrijd was topintegraal, dus iedereen speelde 'door elkaar'. De prijzen werden verdeeld over de reguliere lijnen. Het hoogstgeëindigende A-paar waren dus Peter en Rob. Hans de Groot is op de foto de lachende derde. Die tweede werd, als je het nog kunt volgen. Nou wilde het ongelukkige toeval dat alleen de nummers 2 buiten de prijzen vielen, de nummers drie daarentegen...

 

Dat leverde wel wat gekonkel op bij de broers, maar ze kregen geen gelegenheid om de prijzen of beker af te pakken.

 

Een prijs voor de beste vermomming was ook nog wel een idee geweest.

 

 

Hoogstgeëindigde B-paar zijn Hans en Hans geworden en de C-lijn is gewonnen door Tracy en Adrian. 

De 50 procent-prijs ging naar Dick en Carlijn. Carlijn denkt nog steeds dat ze op het laatste spel een slag meer had moeten halen. Maar dat is dus niet zo. Die fudge van de prijzentafel is hartstikke lekker.

 

Wat ook in de smaak viel was de drank op de tafel. En ja, dan moet je toch constateren dat hoe groter de prestatie hoe groter de dorst.

 

De nummers drie uit de lijnen die ook prijs kregen waren Kees en Jan (A-lijn), Herman en Henri (B-lijn) en Gerda en Raymond (C-lijn).

 

Allemaal gefeliciteerd met de mooie prijzen, verzorgd door Cootje!

 

Vergeet je niet op te geven voor de huis-aan-huisdrive op zondag 27 januari. Dat kan bij Nel of Ruurd. 

 

Fijne feestdagen!

 

De uitslag vind je hier:

https://www.nbbclubsites.nl/club/7020/uitslagen